Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καίρια παρέμβαση της ΠΕ Πέλλας στην επαρχιακή οδό Έδεσσας - Αριδαίας (φωτο)



Στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας» με συνολικό προϋπολογισμό 500.000,00 € και χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες μια σημαντική τεχνική παρέμβαση από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην επαρχιακή οδό Έδεσσας – Αριδαίας.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες τοποθέτησης μεταλλικού πλέγματος συγκράτησης του βραχώδους πρανούς στην επαρχιακή οδό Έδεσσας – Αψάλου και, συγκεκριμένα, στη βόρεια έξοδο Έδεσσας προς Κλεισοχώρι. Με την παρέμβαση αυτή ολοκληρώθηκε το πλαίσιο των εργασιών που περιλαμβάνονταν στη συντήρηση του επαρχιακού δικτύου μέσω των οποίων βελτιώθηκαν οι προδιαγραφές διέλευσης από και προς την Πέλλα.
«Η παρέμβαση αυτή χαρακτηρίζεται καίρια, διότι, λύνεται ένα πρόβλημα που απασχολούσε την τοπική κοινωνία και ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό η οδική ασφάλεια και η προστασία των διερχόμενων οδηγών που αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα μας» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Σας προκαλώ να μπειτε με 70χλμ στην στροφη μετα την πινακιδα που λεει οριο 70 κατεβαινοντας για Εδεσσα και μετα στην ευθεια εχει 50 οριο. Ναι σε εκεινη την στροφη που εχουν τουμπαρι ενα σωρο οχηματα...ναι εκει που παντα εχει λιγο χαλικακι απο τον χωματοδρομο που κατεβαινει απο δεξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες για δημοσίευση

      Διαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΗΔΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει ενα δίκιο ο 10:45
    Αν ήθελαν να κανουν σωστή δουλειά, θα έπρεπε να φαρδυνουν τον δρόμο αμβλυνοντας τις στροφές,τα σύρματα δεν εξασφαλίζουν την ταυτόχρονη διέλευση δυο μεγάλων οχημάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.