Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κέρδη πάνω... σε πτώματα - Ποινική δίωξη σε βάρος ιατροδικαστή του ΑΠΘ


Με τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία και της δωροληψίας βαρύνεται ιατροδικαστής του ΑΠΘ, ο οποίος φέρεται να πραγματοποιούσε νεκροτομές εκτός του νόμιμου ωραρίου του αρμόδιου Εργαστηρίου του Ιδρύματος και τις χρέωνε πολύ ακριβότερα από το προβλεπόμενο κόστος.

Πρόκειται για επίκουρο καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη και το επόμενο διάστημα θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον ειδικού ανακριτή, για υποθέσεις διαφθοράς.

Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται πέρσι τον Οκτώβριο, ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε στον εισαγγελέα διαφθοράς Θεσσαλονίκης, ο προϊστάμενος του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου. 
ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Φαινεται πως οι θεραποντες-λειτουργοι της Υγειας δεν εχουν ΗΘΙΚΑ ΔΙΛΗΜΑΤΑ!παρα τη φτωχεια την ανεργια τις αυτοκτονιες,λογω απογνωσης των συνανθρωπων μας στην Ελλαδα,καποιοι αναζητουν την ευκολη λυση!υστερα τους κακοφαινεται που οι Ελληνες στρεφονται σε φτηνοτερες υπηρεσιες υγειας στα Σκοπια και στην Βουλγαρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τώρα δεν έχει.....τέτοια....Αυτά γινόντουσαν εππι επαρατης....Τώρα τα λύσαμε αυτά....Τα φακελάκια κοπηκανε.....οι φαρμακευτικές σταματησαν....να τους λαδωνουν....Όλα πάνε ρολόι...
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.