Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που ισχύει από σήμερα Παρασκευή 04 Αυγούστου 2017 έως και την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017.

Μικρή σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες στη χώρα. Πιο αναλυτικά, η μέγιστη τιμή της θα φτάσει κατά τόπους:

1. Σήμερα Παρασκευή (04-08-2017)

Στα δυτικά ηπειρωτικά τους 39 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια ηπειρωτικά τους 38 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 37 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου τους 36 βαθμούς Κελσίου.

2. Το Σαββατοκύριακο (05-08-2017 και 06-08-2017)

Στα δυτικά ηπειρωτικά τους 40, κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 38 με βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία θα διατηρηθούν οι ίδιες καιρικές συνθήκες μέχρι τα μέσα τουλάχιστον της επόμενης εβδομάδας.

Παρακαλούμε τους φορείς, που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να τεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας βάσει του σχεδιασμού τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των φαινομένων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.