Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Μπίνος: Ως Δήμαρχος, είναι πλέον κοινά γνωστό, ότι διατηρώ τα θέματα διαφάνειας πολύ ψηλά


Όσοι από τους αιρετούς έχουν ασχοληθεί με ζητήματα διαφάνειας και διαφθοράς, γνωρίζουν καλά, ότι προκειμένου τα θέματα αυτά να έχουν αποτέλεσμα οι όποιες κινήσεις πρέπει να γίνονται με μεγάλη σοβαρότητα, τήρηση όλων των δημοκρατικών κανόνων και όπου ο νόμος το προβλέπει, μυστικότητα για την προστασία του απορρήτου. 

Ως Δήμαρχος, είναι πλέον κοινά γνωστό, ότι διατηρώ τα θέματα διαφάνειας πολύ ψηλά στην ημερήσια διάταξη. Έχω ήδη δώσει εδώ και καιρό στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, πλήρεις φακέλους, προκειμένου να ενημερωθούν και να αποφασίσουμε από κοινού, σε ζητήματα που αφορούν σε θέματα διαφάνειας και για τους δυο πρώην δήμους, Αριδαίας και Εξαπλατάνου. 

Παράλληλα οι υπηρεσίες του Δήμου μας, πάντα με την προτροπή και τη δική μου στήριξη, έχουν κάνει πολύ σοβαρή και εις βάθος διερεύνηση όλων των θεμάτων σε μεγάλο βάθος χρόνου. Στο προσεχές χρονικό διάστημα, σε σύσκεψη που θα συγκαλέσω με τους αρχηγούς των δημοτικών ομάδων, θα κληθούμε να συναποφασίσουμε, για όλα τα θέματα που επιβάρυναν οικονομικά τον πρώην Δήμο Αριδαίας και τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου. 

Τίποτα δε θα μείνει στο σκοτάδι, αλλά όλα θα γίνουν όπως οι νόμοι υπαγορεύουν και όπως προστάζει το συμφέρον του Δήμου, χωρίς εμπάθεια και χωρίς να υποκαταστήσουμε τη δικαιοσύνη και τα αρμόδια όργανα. 

Δημήτρης Μπίνος 
Δήμαρχος Αλμωπίας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.