VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ για τα προβλήματα σε περιοχές του Δήμου Αλμωπίας

Θα ήθελα να αναφερθώ στα προβλήματα που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας όσον αφορά στον τομέα της ύδρευσης.

Οφείλω λοιπόν να ενημερώσω τους συμπολίτες μας καταναλωτές της Δ.Ε.Υ.Α. ότι τα συγκεκριμένα προβλήματα οφείλονται στην πλειοψηφία τους στην λειψυδρία που υπάρχει σε αρκετές πηγές. Παράλληλα, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι σε αρκετές περιπτώσεις –όπου είχαμε τη δυνατότητα, θέσαμε σε λειτουργία και άλλες γεωτρήσεις ύδρευσης ώστε να λυθούν σε ένα βαθμό τα ζητήματα.

Η Δ.Ε.Υ.Α. με το προσωπικό της και τα μέσα που διαθέτει είναι δίπλα σε όλα αυτά τα προβλήματα και προσπαθεί να δίνει λύσεις, αυτό όμως μπορεί να συμβεί μόνο με τη συνεργασία όλων των πολιτών. Γι’ αυτό, θα ήταν καλό να γνωρίζουν όλοι ότι η αλόγιστη χρήση του νερού μεγεθύνει τα πρόβλημα και δυσχεραίνει την καθημερινότητα όλων μας. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που υπάρχουν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις λειψυδρίας, ας είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το υπέρτατο αγαθό που είναι το νερό, ώστε σε συνάρτηση με τις δικές μας προσπάθειες να αντιμετωπιστεί με όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό τρόπο αυτό το φαινόμενο.

Η προσπάθεια όμως δεν σταματά εκεί. Ήδη έχουν εξασφαλιστεί σε συνεργασία του Δημάρχου κ. Δημήτρη Μπίνου με την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Αθήνα Αηδονά τα χρήματα για να τεθεί σε λειτουργία το έργο της ύδρευσης της Αριδαίας μέσω Σωσάνδρας που έμενε τόσα χρόνια ανενεργό. Επίσης, μετά από συντονισμένες ενέργειες και σε συνεργασία με τη Βουλευτή κ. Θ. Τζάκρη εξασφαλίστηκαν 50.000 ευρώ για να λυθεί το πρόβλημα της ύδρευσης της Νότιας μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας των κατοίκων. Τέλος, ο Δήμαρχος έχει δεσμευτεί και προσωπικά ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν παρεμβάσεις στο Λουτράκι και στο Γαρέφι, δυο χωριά που το πρόβλημα της ύδρευσης είναι εντονότατο.
Κατανοούμε λοιπόν τα προβλήματα και μετά από σωστό προγραμματισμό είμαστε πλέον έτοιμοι για να τα αντιμετωπίσουμε.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…