Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλλαγή στο «τιμόνι» της ΔΕΥΑ Πέλλας - Ο Γ. Τόσιος νέος πρόεδρος της επιχείρησης


Την τοποθέτηση του Γεωργίου Τόσιου στην θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πέλλας (ΔΕΥΑΠ), ανακοίνωσε πριν από λίγο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας ο Δήμαρχος Γρηγόριος Στάμκος, μετά από την παραίτηση για προσωπικούς λόγους του Κώστα Παπαδόπουλου. Ο απερχόμενος Πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος θα αξιοποιηθεί σε άλλο αξίωμα στον Δήμο Πέλλας, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Στάμκος.

Ο Γιώργος Τόσιος κατείχε μέχρι σήμερα το αξίωμα του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΠ και να σημειωθεί ότι ήταν ο μεγάλος αδικημένος των εκλογών του 2014 καθώς, λόγω του εκλογικού συστήματος, αν και συγκέντρωσε υψηλό αριθμό σταυρών (περίπου 1700) δεν είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα...
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. O Γιώργος τυχγάνει της συνολικής αποδοχής.Στην ψηφοφορία που έγινε δεν είχε ούτε μια ψήφο κατά.Άξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο δημοτικό συμβούλιο δεν έγινε καμία ψηφοφορία η αλλαγή έγινε με εντολή δημάρχου! Για να ξέρουμε τι λέμε και τι γράφετε στον τύπο γενικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες ψεματα φιλε και η αντιπολιτευση τον ψηφισε.δεν είχε ουτε ενα λευκο.απολυτη πλειοψηφια.

      Διαγραφή
    2. Άσε να τον πούνε αυτοί που ήταν παρόντες εκεί! Αν δεν εισουν μην σχολιάζεις!

      Διαγραφή
  4. αφου ο Σταμκος δεν ειχε καποιον αιρετο σοβαρο, αναγκαστηκε να βαλει προεδρο εναν μη εκλεγμενο. καλο μου ακουγεται. εκτος αν εμπεριεχει εξαργυρωση γραμματιου. παντως ολα τα λουλουδια του τον υπακουν τυφλα, αφου καταργησε και τις ψηφοφοριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς στην εδεσσα έχουμε καλή τιμονιερισσα στο αντίστοιχο πόστο. Αναντικαταστατη η επιτυχημένη πρόεδρος που διαχειριζεται τα οικονομικά της Άριστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άξιος είναι ο Κύριος Τοσιος και φιλότιμο παιδί καλή επιτυχία στο έργο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.