Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Αλλάζει σελίδα» ο ΓΑΣ Έδεσσας


Ο ΓΑΣ Έδεσσας μετά από σχεδόν έξι χρόνια λειτουργίας «αλλάζει σελίδα» καθώς μετά από διαδικασίες που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι, συγχωνεύτηκε με τον Πανεδεσσαϊκό δημιουργώντας τον Εδεσσαϊκό B.C. 

Σε μια σύντομη αναδρομή της εξαετούς πορείας διαπιστώνεται ότι, ο ΓΑΣ κατάφερε εντυπωσιακά πράγματα για το άθλημα και την πόλη μας. Από τον Σεπτέμβριο του 2011 ο ΓΑΣ Έδεσσας κατάφερε να φέρει μία «φρεσκάδα» και έναν άνεμο ανανέωσης στα  «στάσιμα» μπασκετικά δρώμενα της πόλης μας. Κατάφερε να αναδείξει νέους αλλά και να ενεργοποιήσει παλαιότερους προπονητές, (Βάσιος, Γάτσος, Λούσης, Μπιτέρνας, Σταυρόπουλος, Τσακαγιάννης, Τσολάκης, Υφαντίδης), που έχουν να προσφέρουν πολλά στο Εδεσσαϊκό μπάσκετ τα επόμενα χρόνια. 

Δημιούργησε την Ακαδημία μπάσκετ «ΓΑΣ Έδεσσας», φτιάχνοντας ένα φυτώριο που με πολύ δουλειά και αγάπη αρχίζει να παράγει αθλητές, που σύντομα θα δείξουν το ταλέντο τους σε αγωνιστικά τμήματα. 


Συνεργάστηκε με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Junior Basketball Program, συμμετέχοντας σε πλήθος τουρνουά και camp την διετία 2012-2013, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες, δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα σε αθλητές και προπονητές και παράγοντες του συλλόγου, να έρθουν σε επαφή με το πρόγραμμα εκμάθησης μπάσκετ του ΠΑΟΚ.    
Διοργάνωσε τουρνουά 3 on 3 στον πεζόδρομο της πόλης μας δημιουργώντας αίσθηση σε όλη την πόλη, καθώς τα συγκεκριμένα τουρνουά έγιναν σημείο αναφορά για την οργάνωση των υποδομών του συλλόγου.

Το 2012 δεύτερη χρονιά λειτουργίας του, δημιούργησε ανδρικό τμήμα που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. καταφέρνοντας μέσα σε τρία χρόνια να ανέβει στην Α΄  Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. και μάλιστα την περσινή χρόνια συμμετείχε στα «play offs» για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Η πορεία του ανδρικού τμήματος του συλλόγου ήταν κυριολεκτικά απίστευτη και θαυμαστή, καθώς ένας νεοσύστατος σύλλογος κατάφερε μέσα σε μία πενταετία να πετύχει στόχους που άλλες ομάδες προσπαθούν δεκαετίες.
Σημαντικός σταθμός στην εξάχρονη πορεία του συλλόγου ήταν η διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ΓΑΣ Έδεσσας και των Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, που έγινε στο ΔΑΚ της πόλης μας στις 16 Μαΐου 2015.  Από την πόλη μας « παρέλασαν» μεγάλοι αθλητές του πρόσφατου παρελθόντος ( Πρέλεβιτς, Γαλακτερός, Λιαδέλης Σιούτης, Γιανούλης, Μπουντούρης, Χρυσανθόπουλος, Βουρτζούμης, Χατζόπουλος, Κωνσταντινίδη με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη). 

Ο ΓΑΣ Έδεσσας ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν ώστε να δημιουργηθεί και να μεγαλώσει αυτή η ομάδα, παράγοντες, προπονητές, αθλητές, γονείς, χορηγούς και ευελπιστεί ότι τα καλύτερα έρχονται.  

Πλέον ο ΓΑΣ Έδεσσας και η «Μπασκετική παρέα-οικογένεια» που τον ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια, «γυρίζει σελίδα» και ενώνει την δυνάμεις του με τον Πανεδεσσαϊκό για την δημιουργία μια ομάδας στην πόλη μας, ελπίζοντας σε ένα αισιόδοξο μέλλον, γεμάτο μπασκετικές χαρές και αθλητική υγεία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ .... ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ) ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΑΛΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι προσπαθούν και τώρα να ευλογούν τα γένια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δεν σου αρεσει μην παρακολουθείς.αμαν πια με την διχόνοια σας.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.