Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοίχημα: Ισχυρό προβάδισμα ο Ολυμπιακός


Σέντρα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου το «παρών» δίνει πλέον μόνο ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι είναι το φαβορί για την πρόκριση κόντρα στη Ριέκα, διαθέτουν περισσότερη ποιότητα και εμπειρία, καλούνται το αποδείξουν σήμερα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Απ’ τα υπόλοιπα ματς του προγράμματος, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Νάπολι – Νις. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr. 

Εύκολος άσσος στο «Γ. Καραϊσκάκης» 

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ριέκα, όπου επιλέγουμε το Ολυμπιακός -1 σε απόδοση 2.10 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν ο Ολυμπιακός κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Οι ερυθρόλευκοι έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ματς με την Παρτιζάν στη Σερβία, πήραν εκτός έδρας νίκη 1-3 και προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, ήταν πιο χαλαροί στη ρεβάνς, όπου έμειναν στο εντός έδρας 2-2. Είναι το φαβορί κόντρα στη Ριέκα, τόσο λόγω διαφοράς ποιότητας, όσο και εμπειρίας, έστω κι αν οι Κροάτες είναι αρκετά επικίνδυνοι και δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Με δύο ισοπαλίες προκρίθηκε η Ριέκα κόντρα στη Σάλτσμπουργκ (1-1 εκτός, 0-0 εντός), ωστόσο το κλίμα στο εσωτερικό της έχει χαλάσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες, λόγω της πώλησης του καλύτερου παίκτη, δεξιού μπακ Ριστόφσκι. Από δύο σερί ήττες έρχονται οι φιλοξενούμενοι στο πρωτάθλημα, θεωρούμε ότι δε θα αντέξουν στο Φάληρο, επιλέγουμε Ολυμπιακός -1 (ασιατικό χάντικαπ).

Το παίρνει άνετα η Νάπολι 

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Νάπολι – Νις, όπου επιλέγουμε άσσο + Over 2.5 σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για «ζευγάρι» με ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι οι Ιταλοί. Οι «παρτενοπέι» δίνουν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και θέλουν να κάνουν πρεμιέρα με το «δεξί» εναντίον της πάντα επικίνδυνης Νις. Πήρε κάποιες μεγάλες νίκες η Νάπολι στα φιλικά (2-0 την Μπάγερν, 2-0 την Εσπανιόλ), σίγουρα έχει αμυντικά ζητήματα να λύσει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, επίσης δεδομένο είναι ότι διαθέτει περισσότερη ποιότητα και εμπειρία απ’ την αντίπαλο της. Η Νις έκανε την έκπληξη με τον Άγιαξ (προκρίθηκε με δύο ισοπαλίες, 1-1 εντός και 2-2 εκτός), όμως ακολούθησαν δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα από Σεντ Ετιέν (1-0) και Τρουά (1-2). Θα παραταχτεί χωρίς τον Μπαλοτέλι, ενώ δεν είναι διαθέσιμος ούτε ο νεοαποκτηθείς Σνάιντερ. Πάμε με την έδρα και επιλέγουμε άσσο + Over 2.5. 

Δε χάνει η Σάντερλαντ 

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Σάντερλαντ, όπου επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.80. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με διαφορετικό τρόπο τη σεζόν, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν μόλις έναν πόντο στις πρώτες δύο αγωνιστικές, στο 1-1 εντός έδρας με την ΚΠΡ, ηττήθηκαν στην πρεμιέρα εκτός έδρας κόντρα στην Πρέστον. Στον αντίποδα, η Σάντερλαντ ξεκίνησε με το εντός έδρας 1-1 με την Ντέρμπι Κάουντι και επικράτησε εκτός έδρας 1-3 επί της Νόριτς την περασμένη Κυριακή. Είναι πιο έτοιμη η Σάντερλαντ, τη στηρίζουμε σήμερα και ποντάρουμε στο Χ2.  
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.