Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ για την εθνική μπάσκετ! Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο


Αυτό που φοβόντουσαν όλοι, έγινε! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα ενισχύσει την Εθνική Ανδρών στο EuroBasket λόγω

τραυματισμού! Ο σούπερ σταρ των Milwaukee Bucks ενημέρωσε το φίλαθλο μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook πως δεν θα δώσει το "παρών" αυτό το καλοκαίρι στην "επίσημη αγαπημένη", αφού εξακολουθεί να πονάει στο γόνατο.

Από την αρχή της προετοιμασίας, οι ενοχλήσεις που αισθανόταν στο γόνατο κατέστησαν αμφίβολη την παρουσία του στο μεγάλο ραντεβού του φετινού καλοκαιριού. Ακολούθησε η απουσία του από τα φιλικά της Εθνικής Ανδρών στην Πάτρα, αλλά και από το παιχνίδι με τη Σερβία στο Βελιγράδι. Όπως ήταν λογικό λοιπόν, η αμφιβολίες μεγάλωναν μέρα με τη μέρα, για να φτάσουμε στο απόγευμα του Σαββάτου (19/8), όπου ανακοίνωσε πως δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του Κώστα Μίσσα.

Στο κείμενο που δημοσίευσε, αναφέρει χαρακτηριστικά πως πίεσε τον εαυτό του να κάνει προπόνηση, πως προσπαθεί να ξεγελάσει τον πόνο, αλλά απέτυχε να βγάλει με επιτυχία τις ασκήσεις στις οποίες τον υπέβαλε η γυμνάστρια των Milwaukee Bucks που ταξίδεψε εσπευσμένα στην Κίνα. Προσθέτει δε πως "πέρυσι είχα την επιλογή να "παγώσω" την συμφωνία για το νέο μου συμβόλαιο. Φέτος δεν έχω επιλογή. Είμαι τραυματίας, οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει και πρέπει να γίνω καλά".

Αναλυτικά το κείμενο που δημοσίευσε:

Θέλω όλοι να ενημερωθούν από μένα πως δεν θα μπορέσω να ενισχύσω την εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ. Όλο αυτό τον καιρό πιέζω τον εαυτό μου για να κάνω προπόνηση. Προσπαθώ να τον ξεγελάσω πως δεν πονάω πολύ και θα είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια. Η θέλησή μου επηρέασε την κρίση μου, αλλά στο τεστ που έκανα εδώ στη Κίνα με τους Bucks ήρθε η ώρα της αλήθειας.

Απέτυχα να βγάλω με επιτυχία τις ασκήσεις στις οποίες με υπέβαλαν και ο πόνος με σταματούσε από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Πρέπει να αποδεχτώ την αλήθεια και να την αντιμετωπίσω ώριμα. Οφείλω να δουλέψω και να βελτιώσω όσο περισσότερο μπορώ, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο γόνατό μου. 

Πέρυσι είχα την επιλογή να "παγώσω" την συμφωνία για το νέο μου συμβόλαιο. Φέτος δεν έχω επιλογή. Είμαι τραυματίας, οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει και πρέπει να γίνω καλά.

Το post του Γιάννη Αντετοκούνμπο:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΟΚ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ - ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ - ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΝΝΗ.
    ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 100 εκατομμύρια σε συμβόλαια κυνηγάει φέτος !!!!το παλικάρι,
      δεν τα πετάς έτσι απλά από την ώρα που είχε ενοχλήσεις,
      εκεί είναι NBA όλα ειναι γραμμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια δεν είναι κολοχανιο στιλ βασιλοπουλου που για δικιά του προβολή βάζει τους παίχτες να παίζουν σε γήπεδα χωρίς προδιαγραφές όπως στην πατρα που απο την ζέστη γλιστρούσε το πάτωμα

      Διαγραφή
  2. ΤΟΝΥ ΠΑΡΚΕΡ, ΓΚΑΣΟΛ, ΤΖΙΝΟΜΠΙΛΙ, ΝΟΒΙΤΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 40 ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ.ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.