Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοίχημα: Επιλογές από Γαλλία και Αγγλία


Με πιο χαλαρούς ρυθμούς προσεγγίζουμε τη σημερινή ημέρα, όπου οι επιλογές είναι σαφώς μειωμένες συγκριτικά με το «πλούσιο» Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον αγώνα που κλείνει τη δράση στη Σούπερλιγκ ανάμεσα σε Λάρισα και Αστέρα Τρίπολης, ενώ παιχνίδια υπάρχουν επίσης στις δεύτερες κατηγορίας Γαλλίας, Ισπανίας, Ιταλίας και Γερμανίας. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Υψηλό σκορ στην Ορλεάνη

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση Ορλεάν – Λανς, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.15. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ Γαλλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μέχρι στιγμής επιδεικνύουν διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο. Η Ορλεάν μετρά 7 πόντους σε τέσσερα ματς με ρεκόρ 2-1-1, έρχεται απ’ το εκτός έδρας 1-3 επί της Οσέρ, επιτυχία που συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση, ίσως την κορυφαία φετινή της. Εκ διαμέτρου αντίθετο το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στο στρατόπεδο της Λανς, η οποία εξελίσσεται στη μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν. Ξεκίνησε με όνειρα για άνοδο, εντούτοις μέχρι στιγμής μετράει 4/4 ήττες με επιμέρους σκορ 5-10. Η διοίκηση αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, ο Καζανοβά αποτέλεσε παρελθόν, τα ηνία δόθηκαν στον Ερίκ Σικορά, με την ελπίδα κάτι να αλλάξει σύντομα. Θεωρούμε ότι το ματς θα έχει υψηλό σκορ απόψε, καθώς η Ορλεάν είναι σε καλή κατάσταση και η Λανς οφείλει να βγάλει αντίδραση. Επιλέγουμε Over 2.5.

Μπορεί το διπλό η Ρέξαμ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μπόρχαμ Γιουνάιτεντ – Ρέξαμ, όπου επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.50 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα). Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Κόνφερενς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται αρκετά ψηλά στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι πορεύονται αήττητοι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, όπου πήραν 10 πόντους (3-1-0), έπειτα από έξι αγωνιστικές καταλαμβάνουν την τρίτη θέση με 11 πόντους. Έρχονται απ’ το εκτός έδρας 2-2 με την Τρανμίρ, αποτέλεσμα που μπορεί να θεωρηθεί γκέλα, καθώς προηγούνταν 0-2 μέχρι το 83’! Απ’ την άλλη, η Ρέξαμ έρχεται απ’ το εντός έδρας 1-0 επί της Γουόκινγκ, εναλλάσσει αποτελέσματα μέχρι στιγμής, μετράει ρεκόρ 3-0-3, έδειξε βελτιωμένη το περασμένο Σάββατο. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι αρχίζουν να βρίσκουν πατήματα, ποντάρουμε στο 2 DNB.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.