Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές ΕΠΟ: Η αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Τα λάθη της ΝΔ και ο νέος ρόλος του Στ. Αντωνίου


Μετά την υποψηφιότητα του Γ. Καλαντζή για την προεδρία της ΕΠΟ και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι η ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα Καλαντζή, («Δευτερεύων ποιος τον στηρίζει, είναι επιλογή της ΝΔ») αποδεικνύεται όλο και περισσότερο ότι η πολιτική μπαίνει στα... χωράφια του ποδοσφαίρου, με υπαιτιότητα κυρίως της ΝΔ. Ο μεν πρωθυπουργός στηρίζει τον Ιβάν Σαββίδη, που στηρίζει τον Βαγγέλη Γραμμένο για πρόεδρο στην ΕΠΟ, ενώ ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε διαρκή κόντρα μαζί του και στηρίζει Μαρινάκη & Αλαφούζο που στηρίζουν αμφότεροι την υποψηφιότητα Καλαντζή.

Κατά κοινή ομολογία οι ευθύνες της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε αυτή την κατεύθυνση είναι πολύ μεγάλες καθώς στην προσπάθειά τους να «χτυπήσουν» τον Ιβάν Σαββίδη, κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο και μπλέκουν σε διαδικασίες, όπως οι εκλογές στην ΕΠΟ, από όπου θα βγουν «λαβωμένοι» και ηττημένοι! Και αυτό μόνο και μόνο για να στηρίξουν το απερχόμενο σάπιο σύστημα και να διατηρήσουν σε αυτό τους ανθρώπους που ευθύνονται για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου (και όχι μόνο).

Εδώ όμως πρέπει να επισημάνουμε ότι αρκετοί ωστόσο από τους παράγοντες των Ενώσεων που ανήκουν στην "παράταξη Γραμμένου" θεωρούνται -ή είναι πράγματι- δεξιοί όσον αφορά τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, είτε "Καραμανλικοί", είτε "Μητσοτακικοί", είτε απλώς Νεοδημοκράτες. Τόσο από τη Βόρεια Ελλάδα, όσο κι από τη Νότια.


Ο Στέλιος Αντωνίου

Ένας εξ αυτών είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Στέλιος Αντωνίου, ένα έντονα πολιτικοποιημένο πρόσωπο με ιστορία στο χώρο της Ν.Δ. Ο κ. Αντωνίου υπήρξε στο παρελθόν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στο Ν. Πέλλας ως υποψήφιος βουλευτής και επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας λοιπόν φαίνεται ότι θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη νέα σελίδα που ανοίγει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μπαίνει μπροστά σε αυτή την προσπάθεια στηρίζοντας την υποψηφιότητα Γραμμένου, ο οποίος θα κερδίσει τις εκλογές. Άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο Στέλιος Αντωνίου, δοκιμασμένος στο χώρο, με όρεξη για προσφορά και ενασχόληση με την ΕΠΟ, μπορεί να συμβάλλει και αυτός μαζί με τα άλλα πρόσωπα που στηρίζουν τον Γραμμένο στην προσπάθεια να αλλάξει ο κόσμος την άποψη που έχει για το ποδόσφαιρο και την Ομοσπονδία.

Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα –ρεπορτάζ της έγκυρης αθλητικής εφημερίδας FORZA, ο Στέλιος Αντωνίου αποτελεί ένα από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη της παράταξης (Γραμμένου) και του Ελληνικού ποδοσφαίρου και όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.

Να ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια που καταβάλλουν νέοι και άξιοι άνθρωποι ώστε την ερχόμενη Παρασκευή 18 Αυγούστου, ημέρα που θα διεξαχθούν οι εκλογές στην ΕΠΟ, να δοθεί τέλος στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί όλα αυτά τα χρόνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και να γίνει ένα νέο ξεκίνημα για την εξυγίανσή του.


Ο Πελλαίος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. τελος με τον χοντρο ρεεεεεεεεεεεε ,
    κουλη θα φας καλα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάναμε 20 χρόνια να καθαρίσουμε την βρωμιά του γαύρου τα πάντα ήταν στημένα από την Α την Β έως τα ερασιτεχνικά ΕΠΟ ΕΠΣΜ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάλτε κανένα καινούργιο, αυτός ο Στέλιος πάλιωσε πια..χωνεται παντού αμάν πια με το κυνήγι της καρέκλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσενα θελουμε Στελιο , εισαι ωραιος , παντου και παντα τα καταφερνης μια χαρα .ΜΠΡΑΒΟ Ετσι σε θελουμε ,παντα μπροστα εισαι ο αρχηγος , καλυτερος απο σενα δεν υπαρχει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.
    ΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΟ.
    ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ, ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΤΗΣ ΚΟΠΜΠΙΝΑΣ, ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ.
    ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.