Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Σε φανέλα ποδοσφαιρικής ομάδας η γενοκτονία των ποντίων


Σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, θα περιμέναμε από τις τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες να γεμίσουν τις φανέλες τους με σήματα εμπορικών εταιρειών – χορηγών, προκειμένου να αντλήσουν έτσι επιπλέον έσοδα για τη δαπανηρή σεζόν που έρχεται.
Οι άνθρωποι από το Δυτικό Πέλλας αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη το οικονομικό κέρδος και να χαράξουν στη νέα φανέλα του ΠΑΟΚ Δυτικού φωτογραφία που απεικονίζει σκηνή από τη γενοκτονία των Ποντίων της Μικρός Ασίας, που συνέβη στις αρχές του εικοστού αιώνα.
Η συλλογική μνήμη των κατοίκων του χωριού για αυτή την ιστορική τραγωδία του Ποντιακού Ελληνισμού, παραμένει άσβεστη μετά από έναν αιώνα.

https://www.facebook.com/chouzan
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Η θύμηση των 100 και πλέον χρόνων από την γενοκτονία του προσφυγικού ελληνισμού, από τους σύγχρονους νέους μας του χωριού Δυτικού στις φανέλες τους, ενισχύει την πεποίθησή μας, ως βεβαιότητα πλέον, ότι ο τόπος είναι σε ασφαλή χέρια.
    Άπειρα Συγχαρητήρια.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θέλω να πάρω που μπορώ να βρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.