Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε τροχιά δημιουργικότητας και συνετής διαχείρισης η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση Αλμωπίας


Σε τροχιά δημιουργικότητας και συνετής διαχείρισης βρίσκεται η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.) Αλμωπίας. Αυτό διαπίστωσε για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Πρόεδρο κ. Κώστα Ζαχαριάδη στα γραφεία της Επιχείρησης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, κατά το 2016 αποπληρώθηκε το ποσό των 90.000 ευρώ που αφορούσε σε οφειλές του έτους 2011 προς την Εφορία, τη στιγμή μάλιστα που υπήρχε σχετική ρύθμιση μέχρι το 2023. Με αυτόν τον τρόπο, η Δημοτική Επιχείρηση απαλλάχτηκε από ένα σημαντικό βάρος και πλέον μπορεί να βρει τον βηματισμό της όσον αφορά στον κοινωφελή της χαρακτήρα.

Σήμερα οι εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών πληρώνονται στην ώρα τους, χάρη στον ορθό προγραμματισμό και τη χρηστή διαχείριση των χρημάτων, ενώ παράλληλα συνεχώς ενισχύεται το κοινωνικό έργο της ΔΗ.Κ.Ε.Α.

Ο Δήμαρχος μαζί με τον κ. Ζαχαριάδη επισκέφθηκαν το κτίριο που στεγάζεται το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.), όπου πραγματοποιούνται εργασίες επισκευής και συντήρησης ώστε να απολαμβάνουν τα παιδιά ένα ακόμα καλύτερο περιβάλλον. Μάλιστα, στον προγραμματισμό της ΔΗ.Κ.Ε.Α. είναι, ανάλογες εργασίες να πραγματοποιηθούν και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.) ΑμεΑ. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού στο παλαιό Δημαρχείο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και έχει αλλάξει η εικόνα αυτού του ιστορικού κτιρίου για την πόλη της Αριδαίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντηση, ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Ζαχαριάδη για τη δυναμική του παρουσία και για την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζει τον σημαντικό ρόλο που του έχει ανατεθεί. Όπως δήλωσε, «ο Κώστας Ζαχαριάδης είναι ένας σημαντικός και χρήσιμος συνεργάτης για εμένα, καθώς με την εμπειρία που διαθέτει και την εργατικότητα που τον διακρίνει θέτει υψηλούς στόχους για τη ΔΗ.Κ.Ε.Α., μια επιχείρηση η οποία από το 2014 που ανέλαβε η δική μας Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα έχει κάνει σημαντικά βήματα».

Δελτίο τύπου Δήμου Αλμωπίας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ο φωτισμός γύρω απ το Παλιό Δημαρχείο πρέπει να αναβαθμιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.