Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συντήρηση Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου Αριδαίας με διαμόρφωση του αύλειου χώρου


Στη συντήρηση του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου και του Ξενιτίδειου Δημοτικού Ωδείου, προχωρά ο Δήμος Αλμωπίας. Ενός χώρου που «αγκαλιάζει» τον πολιτισμό ολόκληρου του Δήμου μας και αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη της Αριδαίας.

Η σχετική μελέτη περιλαμβάνει τη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου, ώστε να καταστεί πιο λειτουργικός προς τους επισκέπτες και ταυτόχρονα να εξασφαλιστεί η συνεχής, ανεμπόδιστη και ασφαλής κίνηση των πεζών. Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα περιλαμβάνουν σημαντικές παρεμβάσεις στο έδαφος με κρασπεδώσεις και πλακοστρώσεις. Επίσης, στην πλευρά που γειτνιάζει με τον χωματόδρομο θα κατασκευαστούν χτιστά καθιστικά από εμφανές σκυρόδεμα και ξύλινη επίστεψη. Παράλληλα, στο πεζόδρομο θα γίνει διαμόρφωση για την ευκολότερη προσέλευση τυφλών και διάβαση για την πρόσβαση ΑΜΕΑ με ράμπα σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι 11.999,68 ευρώ (με το ΦΠΑ) από το Τεχνικό Πρόγραμμα 2017.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.