Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ζωγράφου - Τσαντάκη Μαρία νέα πρόεδρος της Αναπτυξιακής Πέλλας


Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 , στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Έδεσσας πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Αναπτυξιακής Πέλλας Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρία ΟΤΑ (ΑΝ.ΠΕ) με μοναδικό θέμα την εκλογή μελών του ΔΣ της εταιρίας.

Στη Γενική Συνέλευση που ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα παρευρέθηκαν Μέτοχοι της Εταιρίας που εκπροσωπούσαν το 95,62% .

Μετά τις αρχαιρεσίες της Έκτακτης Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Αναπτυξιακής Πέλλας Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρία ΟΤΑ (ΑΝ.ΠΕ) το ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω μορφή:


Η κα. Ζωγράφου-Τσαντάκη Μαρία σε δήλωσή της ανέφερε:

«Μετά τη σύσταση του Δ.Σ. της ΑΝ.ΠΕ επιλέχτηκα από τα μέλη του ΔΣ για τη θέση της Προεδρίας της Εταιρίας. ‘Έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλογεί στη θέση αυτή και της δεδομένης συγκυρίας, κυρίως της οικονομικής ύφεσης, χρειάζεται να εργαστούμε όλοι μας, τα μέλη της Εταιρίας και το στελεχιακό δυναμικό της, με κυρίαρχο στόχο την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης και την προώθηση αναπτυξιακών προγραμμάτων που θα συμβάλουν άμεσα στην τοπική αγορά, τον πολιτισμό και την κοινωνία. Το έργο της ΑΝ.ΠΕ έως σήμερα είναι εξαιρετικό, εδώ και δεκαετίες, με επιτυχή βήματα και υψηλά αποτελέσματα στην αξιοποίηση κονδυλίων για υποδομές και δράσεις μέσα από τοπικά, διατοπικά και διακρατικά προγράμματα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ Η΄ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκείνος ο αστυνομικός που συνέχεια έβγαινε φωτογραφίες με τον πρώην αντιπεριφερειαρχη με ποιον θα βγαίνει τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.