Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Βιεϊρίνια ξανά στον ΠΑΟΚ!


Πριν λίγη ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο… σπίτι του!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η "Ασπρόμαυρη" ΠΑΕ:

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία για την μεταγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια από τη Βόλφσμπουργκ. Ο Πορτογάλος πρωταθλητής Ευρώπης επιστρέφει στην Τούμπα, όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Κάποιες σχέσεις δεν γίνεται να έχουν τέλος. Απλώς κάνουν διαλείμματα. Έτσι κι ο Βιεϊρίνια ήρθε η ώρα να γυρίσει στο γήπεδο και την ομάδα που τον ανέδειξε. Διότι, μπορεί να βγήκε από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο – εκεί που τον είδε και εισηγήθηκε την απόκτησή του ο Φερνάντο Σάντος , αλλά στον ΠΑΟΚ μετατράπηκε από ταλαντούχος Πορτογάλος, στον Βιεϊρίνια.

Στα τέσσερα χρόνια (2008-2012) που έμεινε στην Τούμπα εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή. Σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της Super League και μοιραία ήρθε η… αναβάθμιση για ένα πιο προηγμένο ποδοσφαιρικά πρωτάθλημα. Τη Μπουντεσλίγκα. Στη Βόλφσμπουργκ έμεινε για πέντε σεζόν. Από εξτρέμ μετατράπηκε στο κορυφαίο δεξί μπακ στη Γερμανία, μπήκε στην κορυφαία 11άδα  και μονιμοποιήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας. Εκεί όπου και πάλι με τον Φερνάντο Σάντος στην άκρη του πάγκου κατέκτησε το Euro 2016.

Συνολικά με την φανέλα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 129 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 25 γκολ και μοιράζοντας 25 ασίστ, στην Γερμανία με την Βόλφσμπουργκ συμπλήρωσε 163 συμμετοχές με επτά γκολ και 23 ασίστ, ενώ έχει φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Ομάδας της πατρίδας του 25 φορές, έχοντας σημειώσει και δύο γκολ.

Ο Βιεϊρίνια επιστρέφει σπίτι του. Καλώς ήρθες πάλι Αντρέ! 
paok24
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας (του), στο σπίτι μας (του) τον τρισθεώρατο, τον τρισδιάστατο, τον τεράστιο Αντελίνο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά να μην σκίσετε καμιά φούστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ TV 100. ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σεις στο καρατζοβα, για αλλες ομαδες που φερνουν παικτες μουγγα. μονο με παοκ, που ουτε καν ευρωπη παιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσυ ρε εξυπνε προσεχε.μη σκισεις την καλτσοδετα

      Διαγραφή
    2. ποια ομάδα εφερε παιχτη κ δεν το ξερουμε? α ναι πηρε ο θρυνος ταχτσιδη κ η κουλα το κουναβη τον κονε. σοβαρες μεταγραφες που θες κ δελτιο τυπου...πονεμενε

      Διαγραφή
    3. Α ξεχασα. Εισαι ο μονιμος πρωταθλητης αυγουστου. Οπως και τα προηγουμενα χρονια αλλωστε. Να χαιρεσε τους παιχταραδες. Σε κανα διμηνο θα τους βριζεις θυμα.

      Διαγραφή
  5. Ας τον έπαιρνε ο < μεγάλος > Ιβάν το καλοκαίρι.
    Πριν αποκλειστεί απο την Ευρώπη.
    Αυτό είναι στάχτη στα ματια των κολλημενων μπαοκτσηδων που πηγαίνουν στο γήπεδο με την Μαλαματίνα στο χέρι, και δεν βλέπουν πέρα απο την μύτη τούς.
    Γιατί αν νομίζουν οτι με τον Βιερίνια θα κάνουν κάτι παραπανω απο πέρυσι είναι γελασμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.