Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δ. Βέσκος θα υποβάλλει μήνυση κατά του δημάρχου Αλμωπίας - Τι δηλώνει...


Μήνυση κατά του δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου θα υποβάλλει το αμέσως επόμενο διάστημα, σύμφωνα με δήλωσή του, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Βέσκος

Ο κ. Βέσκος, στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας (Τετάρτη 30.8) γνωστοποίησε αυτή την πρόθεσή του τονίζοντας: «Τις προσεχείς ημέρες θα υποβάλλω έγκληση ενώπιον της εισαγγελέως Έδεσσας κατά του Δημάρχου Αλμωπίας για όσα αναληθή είπε στο δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να αποδείξω την αναλήθεια όσων είπε και που είχαν στόχο να πλήξουν την αξιοπρέπεια και το ήθος που πορεύομαι σε όλη τη ζωή μου ως πολίτης και πολιτικός.»

Ο δημοτικός σύμβουλος αναφέρθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στη συνεδρίαση του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος Αλμωπίας εξαπέλυσε, χωρίς καμία πρόκληση, εναντίον μου απρόκλητη και αήθη επίθεση, επικαλούμενος ανυπόστατα γεγονότα ή καταστάσεις με μοναδικό σκοπό την πολιτική και κοινωνική προσβολή και συκοφαντική δυσφήμιση. Η πολιτική και κοινωνική μου καταξίωση και η πολιτική μου σταδιοδρομία, επιτάσσουν να αποκαταστήσω την αλήθεια και να σβήσω κάθε ίχνος αμφιβολίας στους πολίτες για το πρόσωπό μου και την ακεραιότητά μου. Σύννομη επιλογή αποτελεί η προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη.

Τις προσεχείς ημέρες θα υποβάλλω έγκληση ενώπιον της εισαγγελέως Έδεσσας κατά του Δημάρχου Αλμωπίας για όσα αναληθή είπε στο δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να αποδείξω την αναλήθεια όσων είπε και που είχαν στόχο να πλήξουν την αξιοπρέπεια και το ήθος που πορεύομαι σε όλη τη ζωή μου ως πολίτης και πολιτικός.».

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Βέσκο, ο οποίος δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο πάνω στο θέμα, επισημαίνοντας στην εφημερίδα μας: «Δεν θέλω να πω τίποτε περισσότερο. Θεωρώ ότι έτσι πρέπει να αντιδράσω μετά από την αήθη, απρόκλητη και προσβλητική επίθεση που δέχθηκα.»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.