Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναστέλλει την κυκλοφορία της η εφημερίδα «Μακεδονία»


Αναστέλλει την κυκλοφορία της για τουλάχιστον μία εβδομάδα η εφημερίδα «Μακεδονία», όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της Μιχάλης Αλεξανδρίδης με ανάρτησή του στο Facebook.

Σύμφωνα με το διευθυντή της εφημερίδας το έντυπο δεν θα κυκλοφορήσει για τουλάχιστον μία εβδομάδα ενώ όπως αναφέρει ο ίδιος «θα γίνει μία ύστατη προσπάθεια» ώστε να βρεθεί μια λύση.

«Αυτήν την Κυριακή και όλη την επόμενη βδομάδα, την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν θα την δείτε κρεμασμένη στα περίπτερα. Η κρίση που μαστίζει τις εφημερίδες, έφτασε και στο ιστορικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Δεν είναι της ώρας να μιλήσουμε για τα αίτια και όσα οδήγησαν σε αυτήν την εξέλιξη. Μετά τις 21 Αυγούστου, θα κάνουμε μια ακόμη- την ύστατη θα ‘λεγα- προσπάθεια, μήπως και ανακοπεί η καθοδική πορεία των τελευταίων χρόνων και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ συνεχίσει την υπερεκατονταετή της πορεία» γράφει στο σχετικό post o δημοσιογράφος. 

 Πηγή: dailythess.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.