Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλο δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε όχημα στο κέντρο της Έδεσσας (φωτο)


Αναταραχή προκλήθηκε στο κέντρο της Έδεσσας το μεσημέρι της Τρίτης όταν ένα μεγάλο δέντρο αποκολλήθηκε ξαφνικά από τη ρίζα και έπεσε στο έδαφος, πλακώνοντας ένα όχημα που βρισκόταν παρκαρισμένο από κάτω. 

Το περιστατικό συνέβη κοντά στην πλατεία Ελευθερίας σε ένα πολυσύχναστο σημείο γεμάτο καταστήματα και ευτυχώς δεν έτυχε να περνά κάποιος άνθρωπος από εκεί κατά την πτώση. 

Η κυκλοφορία διακόπηκε για μερικές ώρες μέχρι συνεργεία του δήμου να απομακρύνουν το γέρικο δέντρο από το οδόστρωμα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

pesmede17
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. και ως γνωστόν ο δήμος Έδεσσας δεν κλαδεύει, υλοτομεί και καρατομεί, οπότε καρατόμησε και μερικά ακόμη δέντρα παραδίπλα για ασφάλεια και σιγουριά των πελατών καφετεριών. Τόσο καιρό δεν το βλέπανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
    ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχεις πρόβλημα με αυτό να αποζημιώσεις τον άνθρωπο που έχασε το αυτοκίνητο του..ΓΤ εμεσα εσυ και οι όμοιοί σου φτετε που δεν αφήνετε τον κόσμο να κάνει την δουλειά του με πισινή το πολιτικό κόστος..

      Διαγραφή
  3. Α) Λογικό να πέφτουν και να αρρωσταίνουν τα δένδρα με τόσα τσιμέντα γύρω του και μια ρίζα που δεν αναπνέει. Β) Ένα δένδρο έπεσε και έκλεισε για μερικές ώρες το κέντρο της πόλης, χρειάζεται να το σχολιάσω παραπάνω για μια δημοτική αρχή με τον άρχων τροχονόμο, εργολάβο και αρχιτέκτονα πόλεων. Η Έδεσσα τελείωσε τα παιδιά σας σε άλλες περιοχές για να γλυτώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλαχοδημαρχε εχεις χασει το στοιχημα της καθημερινοτητας παρτο χαμπαρι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι και εσύ όμως μεγάλο όργιο ασε να το ξέρουν οι γύρω σου δεν είναι ανάγκη να το πάρεις χαμπάρι εσυ ασε τους άλλους να γελάνε μαζί σου...

      Διαγραφή
  5. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝΔΡΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ .Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ Η ΔΗΘΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝΔΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o Εδεσσαιος ποτε και με τιποτα δεν ειναι ευχαριστημένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ.
      ΔΕΝ ΑΠΟΡΩ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΕΠΙ ΣΟΝΤΡΑ, ΟΤΑΝ ΕΘΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΑΠΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ: ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΔΕΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥ;
      ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΝΤΗΣΑ.
      ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ;

      Διαγραφή
    2. Ενώ όταν θα γυρνούσε το παιδί σου μέσα στις λάσπες από το χώρο που θα επεζε η κάθε φορά που θα επλενες το αυτό σου θα γι όταν μέσα στην λάσπη η ακομα όταν θα λερωνονται τα παπούτσια σου από λάσπες και θα μπαίνειςμπαίνειςεσα στο σπίτι ή γυναίκα σου θα σου έλεγε μπράβο άντρα μου που έφερες λάσπες στο σπίτι μας μην αγχώνεστε για τα χάλια θα τα πκυνιυμε ότι να ναι είστε..

      Διαγραφή
    3. 12:16 μ.μ. Εδωσα την απαντηση μου αλλα με πρόφαση τον ρατσισμό και αλλα τετοια μοδατα του Συριζα δεν ανεβάζει τα σχόλια μου τελευταια. και οσο για το γραφειο προπαγανδας μην αγχονεστε πρωτα φιλτραρει ο Καρατζοβας τα σχολια...

      Διαγραφή
  7. Εεε ερε πουθεναδες κόβει δέντρα ο Δήμος γτ τα κόβει δεν κόβει δέντρα ο Δήμος γτ τα αφήνετε που είστε μωρέ τώρα σκουπίδια να μας πείτε ποιος θα αποζημιώσει το όχημα και πάλι καλά είναι όχημα κάποτε στον σταθμό πετά Ε ένας άνθρωπος αλλα δεν σας νοιάζει σκεφθείτε καθαρά η αλλιως Βρείτε γκόμενο η γκόμενά να ξεφύγετε λίγο και Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν την δουλειά τους επιτέλους γκρινιάρηδες του καναπέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το γραφείο προπαγάνδας έχει πολύ δουλειά σήμερα. Δεν αφήνει κανένα αρνητικό σχόλιο αναπαντητο. Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα. Γελάνε όλοι με τα χάλια της δημοτικής αρχής που ζει στο ροζ συνεφακι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.