Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΟΧΙ στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς! - Πανελλαδική Συγκέντρωση στο υπουργείο Δικαιοσύνης


Με τη στήριξη και τη συμμετοχή Συντονισμών Συλλογικοτήτων, Πρωτοβουλιών και αγωνιστών απ' όλη τη χώρα (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Αγρίνιο, Λαμία, Πέλλα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Γιάννενα, Πρέβεζα, Λάρισα, Ναύπλιο, Πάτρα) προχωρούν οι διαδικασίες για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της πανελλαδικής συγκέντρωσης στο υπουργείο Δικαιοσύνης την Πέμπτη 31 Αυγούστου, στις 2μ.μ. και τη συνέλευση του κινήματος στις 5μ.μ. (ΠΟΕ-ΟΤΑ, πλατεία Καραϊσκάκη).

Ήδη οι αφίσες και τα καλέσματα της κινητοποίησης γεμίζουν τις πόλεις ενώ ξεκίνησαν και οι δηλώσεις συμμετοχής για τη μετάβαση των διαδηλωτών στην Αθήνα. Από τη Θεσσαλονίκη τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 31/8, στις 7π.μ. από το άγαλμα του Βενιζέλου ενώ η επιστροφή θα γίνει το βράδυ της ίδιας μέρας. Δηλώσεις συμμετοχής από το Νομό Πέλλας στο τηλ.: 6970423257
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΟΧΙ? "ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ"!!!!!!!!! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ -ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΕΣ!!!- ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ..."ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ"...ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΧΡΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.