Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκλήρωση οκταημέρου στην λουτρόπολη της Αιδηψού του ΚΑΠΗ Έδεσσας


Από το «ΕΥ ΖΗΝ» -τμήμα ΚΑΠΗ Δήμου Έδεσσας διοργανώθηκε επιτυχώς οκταήμερο Ιαματικού τουρισμού στη φημισμένη λουτρόπολη της Αιδηψού, από 5-12 Αυγούστου 2017.

Η θέση του παραλιακού τετράστερου ξενοδοχείου, οι ανέσεις και όλες οι παροχές, (ιαματική εσωτερική πισίνα με δωρεάν χρήση, θαλασσινά μπάνια με δωρεάν ομπρέλες-ξαπλώστρες, πλούσιο φαγητό) υπερκάλυψαν τις ανάγκες των μελών.

Πλάι στο κύμα, στην Αυγουστιάτικη πανσέληνο, έζησαν μαγευτική βραδιά, σιγοτραγουδώντας όλοι μαζί.
Ολοκληρώνοντας το οκταήμερο πρόγραμμα περιηγήθηκαν σε κοντινές διαδρομές, που οργάνωσε η κοινωνική λειτουργός του ΚΑΠΗ, σε ενδιαφέροντα σημεία του νησιού, όπως Πευκί, Λίμνη, Ωραιοί, Ήλια και προσκυνήματα στις Ιερές Μονές Οσίου Δαυίδ και Παναγίας Ντινιούς.

Την αποστολή συνόδεψε η κοινωνική λειτουργός του ΚΑΠΗ κα. Σωτηρία Φιλούκατζη και το μέλος του Δ.Σ ΕΥ ΖΗΝ εκπρόσωπος του ΚΑΠΗ κα. Μαρία Δαλκαλίτση.

Στο αποχαιρετιστήριο γλέντι, διασκέδασαν και χόρεψαν δίνοντας υπόσχεση αντάμωσης για την επόμενη χρονιά!!!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μπράβο Γιώγα.. και δήμαρχος. Άρχισες την προεκλογική σου εκστρατεία κόντρα στον Γιάννου. Παιδί του Τσότσου άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιδιά και τα εγγόνια σας περνάνε το ίδιο ωραία με σας; Ένα είναι βέβαιο, τα κάνατε σκλαβους των σύγχρονων κατακτητων, ενώ η δική σας η γενιά πέρασε καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.