Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έριξαν φόλες στην Αριδαία - Θύμα και ο αγαπημένος «Αστραχάν»!


Ο «Αστραχάν» δεν κουνάει πλέον την ουρά του στους περαστικούς...

Ύστερα από καταγγελίες στη σελίδας μας, άγνωστος/η (ή άγνωστοι) έριξαν φόλες τις τελευταίες μέρες στο κέντρο της Αριδαίας αλλά και σε γύρω περιοχές και χωριά, προφανώς για να… ξεφορτωθούν μια και καλή τα «ανεπιθύμητα» (σε αυτούς) αδέσποτα σκυλιά που «συχνάζουν» εκεί και να «καθαρίσουν» την περιοχή.  Όπως μας αναφέρει αναγνώστης της σελίδας μας οι άγνωστοι δεν περιορίζονται μόνο σε αδέσποτα αλλά και σε σκυλιά που βρίσκονται σε αυλές σπιτιών.

Τις φήμες αυτές επιβεβαίωσε μέσα από την σελίδα της στο facebook και ο Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα", όπου επιβεβαίωσε το θάνατο από φόλα του Αστραχάν (φωτο), ενός σκυλιού που ήταν από τα πιο αγαπητά στην πόλη.

Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν υπάρχουν ακόμη φόλες στην περιοχή, οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή και εγρήγορση στους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. κανένας βλαμμένος κερατάς που δεν μπορεί να ξεσπάσει στην γυναικά του που του τα φοράει τα βάζει με τα ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακόψυχος άνθρωπος...ο εγκληματίας που έριξε τη φόλα κακόψοφο να έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζούμε σε μια πόλη δυστυχώς γεμάτοι δολοφόνους. Σήμερα τα καημένα σκυλάκια αύριο ποιος ξέρει μπορεί και κανέναν άνθρωπο. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΕΙΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε δύο περιπτώσεις δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου και νομίζω ότι μπορώ να χειροδικήσω 1)όταν βλέπω έναν ενήλικα να κακοποιεί ένα παιδί, 2) όταν βλέπω έναν ενήλικα να προκαλεί τόσο φρικτό και επώδυνο θάνατο σε ένα ζωντανό πλάσμα. έλεος πια, τέρατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φολα θελουν οι ανθρωποι που εγκαταλειπουν τα ζωα και αυτοι που τα αφηνουν να τριγυρνουν στους δρομους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ.
      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΖΗΤΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΡΟΡΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΣΟΜΕΝΩΝ, ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΖΩΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΥΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΕΤΟΙΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
      ΚΑΛΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.
      ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

      Διαγραφή
  6. Να ευχονται αυτοι οι απανθρωποι να μην τους πιασω στα πρασα...θα τους βαλω να τα φανε οι ιδιοι και ας παω μεσα... ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ.
      ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.