Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χωροταξικό Καλλικράτη: Αλλαγές μόνο σε… κραυγαλέες περιπτώσεις!


Είναι «κραυγαλέα» περίπτωση η Κρύα Βρύση;

Την απόφαση της κυβέρνησης οι χωροταξικές αλλαγές στο Καλλικράτη να είναι πολύ λίγες επανέλαβε κατά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Ικαρίας Σ. Σταμούλο ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης: “Το φθινόπωρο θα κατατεθεί το τελικό σχέδιο νόμου (σ.σ. για τις αλλαγές στον Καλλικράτη) αλλά δεν θα συμπεριλαμβάνει χωροταξικές αλλαγές πλην κάποιων κραυγαλέων περιπτώσεων”, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Πουλάκης:

· Σχετικά με την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, παρέπεμψε στις διαδικασίες που έχουν εκκινηθεί από το υπουργείο σχετικά με προσλήψεις προσωπικού κυρίως στις ανταποδοτικές υπηρεσίες που χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τους δημοτικούς προϋπολογισμούς.

· Συνέδεσε τη δυνατότητα για οικονομική ενίσχυση με τις συνολικές οικονομικές δυσκολίες του κράτους. Αφήνοντας ελπίδες για ενίσχυση μόνο ως προς το Θέμα των παρεμβάσεων που αφορούν την αντιμετώπιση της λειψυδρίας.

Είναι «κραυγαλέα» περίπτωση η Κρύα Βρύση;

Το ερώτημα είναι αν στις χωροταξικές αλλαγές συμπεριλαμβάνεται, ως «κραυγαλέα», η περίπτωση αυτονόμησης του Δήμου Κρύας Βρύσης, όπως επιθυμούν εκπρόσωποι φορέων και πολίτες από την συγκεκριμένη περιοχή…

Μάλλον ως δύσκολο ακούγεται…
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Φαντάζεστε να φάτε στη μάπα για άλλη μια τετραετία τον ΝΥΝ δήμαρχο; Τα μόνα έργα που γίνονται στην κρύα βρύση τα κάνει η Νομαρχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε το θέμα μας δεν είναι πλέον ο ανύπαρκτος... Εαν δεν επιστρέψει ο δήμος σε μια πενταετια θα επέλθει η ολική καταστροφή μας. Ούτε σταθμό αστυνομίας ούτε ταχυδρομείο ούτε τράπεζα ούτε υποθηκοφυλάκειο και πλέον οι μόνες εκδηλώσεις θα ναι κανένας γάμος... όντως δύσκολο να επθστρέψει αλλα θεωρώ πως πάντα ειναι μια πολιτική απόφαση ανεξαρτήτος ποιος μας κυβερνά... Αν θελει ο συριζα ας το κάνει... η νδ δεν ήθελε...οπότε αν κι αυτοι οι κυβερνωντες δεν μας ικανοποιήσουν το αίτημα μας προσωπικά για μενα τελειώσαν κι αυτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.