Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ασφαλτοστρώσεις στο δήμο Πέλλας (φωτο)


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο δήμο Πέλλας. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε μεγάλο τμήμα εντός του οικισμού της Καρυώτισσας, στο Μελίσσι καθώς και στα Γιαννιτσά όπου έγινε διάνοιξη και ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Καράιτση.

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Κρύας Βρύσης- Ακρολίμνης και σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία για ασφαλτόστρωση καίριων τμημάτων της αγροτικής οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα Κύρρου.

Πρόκειται για τμήματα του οδικού δικτύου που είχαν υποστεί φθορές είτε λόγω παλαιότητας είτε από παρεμβάσεις προηγούμενων έργων.asfalto17pel


Powered by flickr embed.
« Η ασφαλτόστρωση οδικών αρτηριών αποτελεί χρόνιο και πάγιο αίτημα όλων των δημοτών.  Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες είναι πολλές. Προσπαθούμε να κάνουμε αντικειμενική  ιεράρχηση στις παρεμβάσεις, παρόλο που πολλές φορές βρισκόμαστε αντιμέτωποι με υπερβολικές απαιτήσεις και κριτική από δημότες που θεωρούν ότι το δικό τους πρόβλημα είναι το σοβαρότερο. Τα χρόνια προβλήματα δεν επιλύονται βέβαια από την μία μέρα στην άλλη, ωστόσο θεωρώ ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και παρά τις περικοπές πόρων προσπαθούμε να εκτελούμε έργα σημαντικά για την καθημερινότητα των δημοτών, τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και την ασφαλή κίνηση στο οδικό δίκτυο του δήμου. Όσα έργα εκτελούνται θα αντέξουν στο χρόνο γιατί γίνονται με ολοκληρωμένες μελέτες και διαρκή επίβλεψη. Έχουμε πετύχει σημαντική βελτίωση και στοχεύουμε σε ακόμη μεγαλύτερη στο άμεσο μέλλον, ώστε να υλοποιήσουμε σημαντικά τμήματα φθαρμένου οδοστρώματος και να ενισχύσουμε τις υποδομές του δήμου Πέλλας », δήλωσε ο δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Κύριε Σταμκο με όλο το θάρρος δουλειά ετσι με τα μπαλώματα στους δρόμους δεν κανουμε. Πρεπει να ξανα γίνει από την αρχή ολος ο κεντρικός. Με τα μπαλώματα είναι επικίνδυνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1,00 τετρ. μέτρο ~ 15€
      2000 Χ 10 = 20.000 τ.μ.
      20.000 Χ 15 = 300.000 €
      Μόνο για το Μελίσσι.
      Που να βρεθούν;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Φίλε εσύ πρέπει να είσαι από αυτούς που αμα σκοτωθεί κανένας θα λέει κρίμα το παλικάρι ήταν νέος και καλα κάνεις αλλά από την στιγμή που περνάς δίπλα από το μπάλωμα και κοντεύεις να σκοτωθείς (οδηγώ μηχανάκι και ξέρω) είναι αναμενόμενο να πεσεις και να σπάσεις κάτι το λιγότερο τότε τι κάνουμε να ρίξουμε ευθύνες στους προέδρους και σε άλλους η Μήπως να κανουμε ένα παράπονο από τώρα όσο είναι νωρίς;

      Διαγραφή
  2. Ο πολίτης πρέπει να απαιτεί.
    Όταν διαλύονται οι δρόμοι ενός χωριού από έργα του Δήμου, ο Δήμος πρέπει να τα αποκαταστήσει. Αν έχει σκάψει όλους τους δρόμους και μετά από 10 χρόνια ασφαλτοστρώνει τους μισούς, τι πρέπει να κάνει ο δημότης να είναι ευχαριστημένος;
    Οι δρόμοι είναι έτσι βέβαια από άλλες διοικήσεις... δε μας ενδιαφέρει όμως καθόλου, ούτε είναι δικαιολογία. Όποιος αναλαμβάνει τη διοίκηση του Δήμου γνωρίζει τις υποχρεώσεις που επωμίζεται.
    Μέχρι να ασφαλτοστρωθούν όλοι οι δρόμοι καλύτερα να μη πανηγυρίζουμε.
    Και οι δημότες που μένουν στους δρόμους που δεν διορθώθηκαν, τι πρέπει να κάνουν; Να μην διαμαρτύρονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.