Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποια χώρα της Ευρώπης είναι ο επόμενος στόχος του ISIS


Στην Ιταλία ως στόχο του επόμενου τρομοκρατικού χτυπήματος αναφέρεται ο ISIS, όπως έκανε γνωστό η αμερικανική οργάνωση Site, η οποία παρακολουθεί την δραστηριότητα του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία κάνουν αναφορά σε πληροφορίες της εν λόγω αμερικανικής οργάνωσης, ο ISIS, μέσω Telegram, απείλησε ότι ο επόμενος στόχος του θα είναι η Ιταλία.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι είναι σε διαρκή επαφή με τον υπουργό Εσωτερικών, Μάρκο Μιννίτι, για την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας σε όλη την χώρα, όπως και με τον υπουργό Εξωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο, για να ενημερώνεται σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις από την Βαρκελώνη. Στην τρομοκρατική αυτή επίθεση στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, έχασαν την ζωή τους τρεις Ιταλοί πολίτες.

Στο μεταξύ, δυο Μαροκινοί και ένας Σύρος πολίτης απελάθηκαν από την Ιταλία, διότι θεωρήθηκαν κοινωνικά επικίνδυνοι, για λόγους που συνδέονται με την δημόσια τάξη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Kαι μόλις τελειώσει η ιταλία νομίζω ερχετε η σειρά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι χαζοι να κάνουν επίθεση σε.εμάς.
      Δεν τους συμφέρει να γίνουν ποιο αυστηροί έλεγχοι σε νησια λιμάνια, αεροδρόμια, και χερσαία σύνορα που αυτήν την στιγμή μπαίνει οποίος θέλει και βγαίνει οποίος θέλει.
      Το είπε και η σταφιδιασμενη άλλωστε<έρχονται, λιαζονται και φεύγουν, χάνονται εξαφανίζονται.
      Τι δεν καταλαβαίνεις λοιπόν?
      Και για να μην νομίζεις οτι λέω ότι διαβάζω απο το ίντερνετ,αυτοι που έμεναν στα Γιαννιτσά που πήγαν οεο !!!
      Οι άλλοι της οιδομενης επίσης,όταν ανακοίνωναν μέρες πριν οτι υα τους πάρουν και υπολόγιζαν εναν συγκεκεριμένο αριθμό και κατα την απομάκρυνση αυτών βρήκαν πολύ λιγότερους που πήγαν όλοι αυτοί οεο !!!
      Αυτό Μαέ σώζει
      Οτι είμαστε ενα μπ@@ρδελο ,και το μπατε σκύλοι αλεστε είναι η παραγματικοτητα.
      Αρα γιατί να.μας πειράξουν?

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.