Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης : Nα είναι σαφές το πόρισμα της επιστημονικής επιτροπής για τις ζημιές στα ροδάκινα


Ο Γιάννης Σηφάκης προτρέπει την επιστημονική επιτροπή για τις ζημιές από τις σφοδρές βροχοπτώσεις του Ιουλίου σε ώριμες ποικιλίες ροδακίνων να εκδώσει πόρισμα σαφές όχι μόνο όσον αφορά τις αιτίες των ζημιών (αναμένεται να γίνει δεκτό ότι η ζημιά προέρχεται από τις βροχοπτώσεις) αλλά και αν είναι ζημιές που πρέπει να αποζημιωθούν με βάση τον κανονισμό του ΕΛΓΑ και ποιες ακριβώς ποικιλίες αφορούν καθώς και τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα.

Ο λόγος είναι να αποτραπεί η πιθανότητα να δημιουργηθούν ασάφειες, αμφισημίες και καθυστερήσεις μετά την έκδοση του πορίσματος.

Πέραν της επιστημονικής του αρτιότητας ( που θεωρείται δεδομένη με βάση την σύνθεση της επιτροπής) να είναι καθαρό και κατανοητό από τον οποιονδήποτε τι θα συμβεί όσον αφορά τις αποζημιώσεις.

Το πόρισμα αναμένεται άμεσα μετά την τελευταία – εκτός απροόπτου- συνεδρίαση της 9μελούς επιτροπής που προβλέπεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΩΡΑΙΑ, ΚΑΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.
    ΠΑΛΑΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙ ΕΛΓΑ. ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ.
    ΕΛΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε καλαααααα, εσύ δεν ξέρεις τι διαβάζεις, καληνύχτα..

      Διαγραφή
  2. Άστο ρε Σηφάκη κόψτε το δούλεμα.....Σαφής είναι ο ίδιος ο κανονισμός του ΕΛΓΑ που προβλέπει αποζημίωση για υπερβολικές ή άκαιρες βροχοπτώσεις.....Αντί να απαιτούσες από τον Υπουργό να εφαρμόσει τον κανονισμό, παρακαλάς την επιτροπή που κακώς συστήθηκε ν' αποφανθεί θετικά για .....τ' αυτονόητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣEIΣ AΠO TON KAPAΣMANH...ΣTHN ΞAΠΛΩΣTPA ΣAΣ, AΦHΣTE TON ΓIANNH NA KANEI TH ΔOYΛEIA TOY, ΞEPEI AYTOΣ AΠO MEΣA ΓIATI ZHTA ΣAΦHNEIA ΣTO ΠOPIΣMA THΣ EΠITPOΠHΣ ΠOY OPIΣE O YΠOYPΓOΣ..
      ΓIA TOYΣ AΓPOTEΣ NOIAZETAI NA MHN ΣYNEXIΣTEI H TAΛAIΠΩPIA

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.