Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε συνεργασία Θ.Τζάκρη και Δήμου Αλμωπίας χρηματοδοτήθηκε το έργο της κατασκευής τoυ υδρευτικού δικτύου Νότιας


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών το έργο «Κατασκευή Υδρευτικού Δικτύου Νότιας για την υδροδότηση αυτής λόγω ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την κατασκευή νέου δικτύου από υφιστάμενη γεώτρηση για την τροφοδοσία της δεξαμενής ύδρευσης και θα γίνει από αγωγούς πολυαιθυλενίου νέας γενιάς, συνολικού μήκους 2 χιλιομέτρων, που θα τοποθετηθούν εντός τάφρων.

Το έργο αυτό θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας της Νότιας, λόγω της ύπαρξης ποσοτήτων αρσενικού άνω των επιτρεπομένων ορίων και αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της, για το οποίο είχε πραγματοποιηθεί σωρεία συσκέψεων με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Φώτη Λαζαρίδη και τους κατοίκους.

Η κ. Τζάκρη ευχαριστεί θερμά τον κ. Σκουρλέτη για την άμεση ανταπόκριση που επέδειξε στην επίλυση του ζωτικής σημασίας ζητήματος ύδρευσης της Τ.Κ. Νότιας, εφόσον το αίτημα αυτό υποβλήθηκε από την ίδια στις 21-7-2017 και η απόφαση εξεδόθη 8 Αυγούστου του 2017.

Η αίτηση χρηματοδότησης που έγινε εξ’ ολοκλήρου δεκτή, όπως κατατέθηκε από το Δήμο Αλμωπίας δια της κ. Τζάκρη στο Υπουργείο Εσωτερικών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Τζάκρη άστο καλύτερα με πολίτες μπατίρηδες τα έργα μας κλονίζουν τα νεύρα, το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.