Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έναρξη της ακαδημίας Volley ΦΟΑ


Το έντονο ενδιαφέρον, η μεγάλη ανταπόκριση και η τεράστια βελτίωση των κοριτσιών του τμήματος βόλεϊ του Φ.Ο. Αριδαίας κατά την πρώτη χρονιά της λειτουργίας του, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε για δεύτερη χρονιά με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση.

Έτσι, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της λειτουργίας των ακαδημιών βόλεϊ για κορίτσια του Φ.Ο. Αριδαίας για την περίοδο 2017-2018.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 3 μ.μ. ως τις 5 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10 π.μ. ως τις 12 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας. Στα τμήματα θα γίνονται δεκτά κορίτσια Δ', Ε', ΣΤ' Δημοτικού και Α', Β', Γ' Γυμνασίου.

Προπονητές των ακαδημιών παραμένουν ο έμπειρος γυμναστής Γιώργος Χασάπης και η γυμνάστρια Ρίτσα Πρόικου, συνεχίζοντας την άκρως επιτυχημένη προσπάθεια της προηγούμενης χρονιάς.

Η προσπάθεια αυτή ενισχύεται και οργανωτικά, καθώς αναλαμβάνουν νέες έφοροι του τμήματος η Όλγα Ολλανδέζου και η Ελισάβετ Γρηγοριάδου, τις οποίες καλοσωρίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΦΟΑ και τις ευχόμαστε καλή δύναμη!

Πληροφορίες 6973838509 Ρίτσα Πρόικου

Με τιμή
Το ΔΣ του Φ.Ο. Αριδαίας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.