Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπός - Νάουσα 1-1 σε φιλικό


Συνεχίζοντας τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας του ο Αλμωπός φιλοξένησε την ομάδα της Νάουσας με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1, ενώ το παιχνίδι λόγω εργασιών συντήρησης του χλοοτάπητα του σταδίου Αριδαίας, διεξήχθη στο γειτονικό γήπεδο του Εξαπλατάνου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι με μια αντεπίθεση κατάφεραν να ισοφαρίσουν.
Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες ήταν ισοδύναμες, το παιχνίδι παίχτηκε στο κέντρο χωρίς να δημιουργηθούν κλασικές ευκαιρίες στις αντίπαλες εστίες, με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει ισόπαλος.

Σκόρερ
Στο 2ο μόλις λεπτό ο Λάζαρος Ελευθεριάδης αιφνιδίασε τον Γρηγοριάδη και με σουτ άνοιξε το σκορ 1-0.
Στο 34΄ ο Κώστας Κωτσόπουλος με πλασέ πέτυχε την ισοφάριση σε 1-1.

Διαιτητές ήταν οι Ατζαμιδάκης (Θ. Μιχαηλίδης – Λαμπρίδης)

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτσόπουλος, Θόρια, Σαμαρόπουλος, Πετρώφ, Πολύζος, Ελευθεριάδης Γ., Μέντης, Μέντι, Ελευθεριάδης Λ., Ιορδανίδης.

Αναπληρωματικοί: Πετρίδης, Χαρίσης, Μιχαηλίδης, Μποζίνης, Καραγιαννίδης, Γκάζι, Σιδηρόπουλος, Κουλάφι, Αναστασιάδης, Τσόλκας, Στογιαννίδης.

ΝΑΟΥΣΑ (Χριστοφορίδης): Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Τούφας, Τζιμογιάννης, Γιαννόπουλος, Κωτσόπουλος, Μουρατίδης, Ντινόπουλος, Νίκου, Χατζόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Τόσιος, Καψάλης, Μάμος, Νομικός, Μποβάσης, Παναγιωτίδης, Ρόδης, Δίντσας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.