Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΜΑ Δροσερού - Δόξα Μελισσίου 1-9


Στην 2η αγωνιστική του Κυπέλου Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Πέλλας, οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ με νέα εντυπωσιακή εμφάνιση διέλυσαν τον τοπικό Μ.Αλέξανδρο Δροσερού με 1-9.

Το συγκρότημα του Σάκη Ντιμτσούδη, αποδίδοντας, για μια ακόμη φορά, απλό, παραγωγικό, γρήγορο, με ανάπτυξη από τα άκρα και άριστο pasing game, ενθουσίασε τους οπαδούς των φιλοξενουμένων και πέτυχε μια ακόμη ευρεία νίκη, αποδεικνύοντας ότι φέτος θα είναι από τους πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος της Α1 Πέλλας.

Το σκορ για τους μαυραετούς άνοιξε στο 2΄ο Ρομάντζης, για να ισοφαρίσει από αδράνεια της αμυνας των φιλοξενούμενων στο 4΄ο Χατζηλιάδης.
Στη συνέχεια με εκπληκτικό σουτ ο Τσάλμας Χ, έγραψε το 1-2 στο 13΄.
Και με δυο εξαιρετικής ομορφιάς γκολ, Σιδηρόπουλος (Πέπε) εκ των κορυφαίων της Δόξας, έκανε το 1-3 στο 23΄και το 1-4 στο 27΄.
Για ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 1-5 και πάλι ο Τσάλμας Χ, στο 37΄. Σκορ με το οποίο έκλεισε το α΄ημίχρονο.

Και το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας διαρκής μονόλογος των Μαυραετών, που συνέχισαν να αποδίδουν εκπληκτικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν πλήθος ευκαιριών.

Το σκορ ανέβασε στο 1-6, στο 52΄, ο Ουρούτσι με πλασέ από το ύψος της περιοχής.


Στο 58΄ο Βερβελές, για μια ακόμη φορά από τους κορυφαίους των Μαυραετών, πέτυχε με δυνατό σουτ το 1-7.
Στη συνέχεια με εκπληκτική κεφαλιά ο Νορσάτζε μετά από αριστοτεχνική σέντρα του Πέπε, στο 72΄ πέτυχε το 1-8.
Το σκορ έκλεισε με κοντινό πλάγιο σουτ και πάλι ο Νορσάντζε στο 80΄.
Άριστη η διαιτησία του κ. Παναγιωτίδη και των βοηθών.
Από τους φιλοξενούμενους ουδείς υστέρησε, με κορυφαίους τους: Σιδηρόπουλο, Τσάλμα Α, Τσάλμα Χ, Τζάτζη Μ, Βερβελέ Η και Λητοβολή Χ.

Η σύνθεση της νικήτριας: (Σ. Ντιμτσούδης), Βασιλειάδης, Νορσάντζε, Λητοβολής, Δουλγερίδης, Φουρέιρα, Βερβελέ, Τσάλμα Χ (Ουρούτσι), Τσάλμα Α, Τζάτζης, Σιδηρόπουλος (Φωστηρόπουλος), Ρομάντζης (Μιχαηλίδης) 
ΒΠ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.