Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη διάκριση για το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών - Θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις Βρυξέλλες!


Ξεχώρισε ανάμεσα σε 106 σχολεία από τη χώρα μας
Μια ακόμα διάκριση "ήρθε" για το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών

Στα πλαίσια του προγράμματος «Σχολεία-Πρέσβεις» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που έχουν αναλάβει οι καθηγήτριες Ελισάβετ Ηλιάδου, Φιλόλογος και Μακρίνα Τουρπτσόγλου, Νομικός, το σχολείο ξεχώρισε ανάμεσα σε 106 σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα από τη χώρα μας.

Το πλήθος, η πρωτοτυπία και η ποιότητα των δράσεων που έφερε σε πέρας η ομάδα των μαθητών και οι υπεύθυνες καθηγήτριες, εντυπωσίασαν τους εκπροσώπους του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και τις Βρυξέλλες.

Μετά από αυτή τη μεγάλη διάκριση, οι υπεύθυνες προσκλήθηκαν σε σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες, στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, μαζί με εκπροσώπους τριών ακόμη σχολείων που διακρίθηκαν επίσης και πλήθος σχολείων από τις άλλες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το 1ο ΓΕΛ θα εκπροσωπήσει η κ. Ελισάβετ Ηλιάδου.


«Χαρά και συγκίνηση»



«Νοιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση για την μεγάλη διάκριση του σχολείου μας, του 1ου Γενικού Λυκείου Γιαννιτσών, το οποίο συμμετείχε και ξεχώρισε ανάμεσα σε 106 σχολεία της χώρας μας στο πρόγραμμα "Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (EPAS)΄΄. Οι διάφορες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που αναπτύξαμε ως σχολείο, στο πλαίσιο 
του προγράμματος, για να αναδείξουμε το ευρωπαϊκό ιδεώδες και τις ανθρώπινες αξίες, αναγνωρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο», σημειώνουν οι υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος Μακρίνα Τουρπτσόγλου και Ελισάβετ Ηλιάδου.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.