Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ρύθμιση οφειλών έως και 100 δόσεις στη ΔΕΥΑ Σκύδρας


Θερμή παράκληση προς όλους τους δημότες του δήμου Σκύδρας να προσέλθουν για ρύθμιση των οφειλών τους προς τη ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ έως τις 30/09/2017. Δυνατότητα ρύθμισης οφειλών έως και 100 δοσεις!!!  Τη δυνατότητα οι δημότες να ρυθμίσουν τις οφειλές τους,χωρίς να υπάρχουν προσαυξήσεις, δίνει η Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σκυδρας, αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δημότες, λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.
Η Διοίκηση της ΔΕΥΑΣ δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις οφειλές τους με ρύθμιση έως και 100 δόσεις!!!
Η Διοίκηση της ΔΕΥΑΣ με την ρύθμιση που προωθεί έχει ως  πρόθεση να βοηθηθούν οι δημότες στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν και παράλληλα να μπορέσει η επιχείρηση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.
Ειδάλλως θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση για όσους δεν προσέλθουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους έως 30/09/2017 να τις αποστείλουμε στη ΔΟΥ.    

 Με εκτίμηση                       
 Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ 
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.