Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φωτιά παίρνει το πρωτάθλημα της Α1 - Ο Γιαουτζής στο Μαυροβούνι


Ένα ολόκληρο καλοκαίρι βόμβες έσκαγαν για πολλές ομάδες του Νομού με τις μεταγραφές που έκαναν. Ο δραστήριος όμως πρόεδρος της Δόξας Μαυροβουνίου δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Έτσι με μια κίνηση ματ έκανε δικό του τον δεξιοτέχνη έμπειρο μέσο Βασίλη Γιαουτζή βάζοντας κυριολεκτικά ''τα γυαλιά'' σε πολλές ομάδες αφού οι ενδιαφερόμενοι για τον πολυτάλαντο παίκτη ήταν πολλοί. 



Το βιογραφικό του Ημαθιώτη παίκτη βαρύ αφού έχει φορέσει την φανέλα των Λευκαδίων, Ειρηνούπολης, Αιγινιακού, Άρη, Αλμωπού και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τώρα πια την ασπρόμαυρη φανέλα της Δόξας Μαυροβουνίου. Η προσθήκη του έμπειρου παίκτη στο ρόστερ της ομάδος δείχνει ξεκάθαρα τους στόχους της οι όποιοι δεν είναι άλλοι από την κορυφή και τον πρωταθλητισμό. Δυναμικός και αποφασισμένος για όλα ο πρόεδρος Τεο Δανιηλίδης που δεν αποκλείεται να ανακοινώσει και ακόμη ένα όνομα που θα σκορπίσει πανικό στην κατηγορία. 

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.