Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο "Δρόμος Θυσίας" 2017 στα Γιαννιτσά (βίντεο)


Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στα Γιαννιτσά, ο "Δρόμος Θυσίας" 2017, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Πέλλας, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΑΣΕΑΔ, με την συνεργασία της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών – Ο.Μ.Γ. και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

Δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα, μαραθωνοδρόμοι, αθλητές του ΣΕΓΑΣ, στελέχη  και μαθητές  των στρατιωτικών σχολών Ευελπίδων και Μονίμων Υπαξιωματικών, ελεύθερα αθλούμενοι και περιπατητές, μαθητές και νήπια από την ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών, με την υποστήριξη δεκάδων εθελοντών τερμάτισαν στον πεζόδρομο Γιαννιτσών δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα συμμετοχής, τιμώντας την επέτειο της ομαδικής εκτέλεσης των Γιαννιτσιωτών  της 14ης Σεπτεμβρίου 1944. 

Στις 9:10 το πρωί δόθηκε, από τον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο, η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Pella Half Marathon 21.097,5μ , στις 9:15 δόθηκε η εκκίνηση του δρόμου των 6.000μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Πλατανότοπου Γιαννιτσών και από τον πεζόδρομο στις 11.30 δόθηκε η εκκίνηση του Δρόμου μαθητών 1000 μ. 

Την εκδήλωση τίμησαν με τη συμμετοχή τους ο  Έλληνας υπερμαραθωνοδρόμος, ποιητής, Γιάννης Κούρος, ο πρωταθλητής στα 100 μ.εμπόδια Στέλιος Μπίσμπας, εκπρόσωπος Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού κ.  Αθανάσιος Μίχας ο Γιάννης Ζερβάκης νικητής του 2ου Ημιμαραθωνίου Κρήτης, και νικητής του 6ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας( 2017) κ.α..  

Οι δρομείς – περιπατητές τερμάτισαν στον πεζόδρομο Γιαννιτσών καταχειροκροτούμενοι για την προσπάθειά τους από πλήθος κόσμου, ενώ ιδιαίτερες στιγμές προσέφερε η Φιλαρμονική Δήμου Πέλλας.


ΝΙΚΗΤΕΣ PELLA HALF MARATHON 

1ος  Ζερβάκης Γιάννης – Α.Σ.Α.Ε.Δ.
2ος  Ουργαντζόγλου Αναστάσιος – Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών
3ος  Κουκουτέγος Αντώνιος  – ΟΜΓ - Σ.Δ. Βεροίας 

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ PELLA HALF MARATHON

1η Καλλία Ελένη
2η Καλαϊτζή Μαρία
3η Πασχαλουδη Εφη

ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΑ 6.000 μ.
1ος Μαυριδόπουλος Ευστάθιος
2ος Κουτσουμπίδης Δημήτριος
3ος Βάγιος Γεώργιος

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ 6.000 μ.
1η Μυστακίδιου Φωτεινή
2η Τσαυταρίδου Μαρία

3η Καρακατσάνη Αναστασία.


Δείτε τα όσα κατέγραψε η κάμερα της ΗΕ karatzova.com: 

dromosthisias17
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.