Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκληρώθηκε η 3η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας – Ευχαριστίες


Στο επίκεντρο της επικαιρότητας, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών και συγκεντρώνοντας τα φώτα της δημοσιότητας, στάθηκε η 3η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας καθ΄όλη τη διάρκειά της, από την εντυπωσιακή της έναρξη την Παρασκευή 25 Αυγούστου έως την ανάλογη συνέχεια κι ολοκλήρωσή της, την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017.

Τόσο ο εκθεσιακός χώρος με τα περίπτερα και τα σημεία ψυχαγωγίας, διασκέδασης κι εστίασης όσο και οι καθημερινές πλούσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ικανοποίησαν και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου.

Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με τον αγιασμό που τελέστηκε με τις ευλογίες της Εκκλησίας μας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. κ. Ιωήλ τίμησαν δε με την παρουσία τους οι πολιτικές, αυτοδιοικητικές, στρατιωτικές, αστυνομικές, πυροσβεστικές αρχές, εκπρόσωποι φορέων, οργανώσεων και υπηρεσιών της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού, του αγροτικού του εμποροβιοτεχνικού ,επιχειρηματικού, συνεταιριστικού, συνδικαλιστικού κόσμου και πλήθος συμπολιτών κι επισκεπτών.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στην ομιλία – χαιρετισμό της και υποδεχόμενη τους προσκεκλημένους είπε, μεταξύ των άλλων:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Η εστιαση ηταν το καλυτερο κομματι τζαμπα πουλουσαν οι ανθρωποι λογω κρισης του χρονου θα τα τρωνε μονοι τους η αληθεια ειναι οτι στη μυκονο ειναι ακριβοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.