Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η τέταρτη ποδηλατική ανάβαση του Καϊμακτσαλάν (βίντεο)


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με μεγάλη επιτυχία ο επίσημος αγώνας 4η Ποδηλατική Ανάβαση – Η Μάχη του Καϊμακτσαλάν, ενταγμένος στο Αθλητικό Καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. H εκκίνηση δόθηκε από το κέντρο της  Έδεσσας ( Μικρά Καταρρακτάκια) μέχρι το καταφύγιο και Χιονοδρομικό Κέντρο του όρους Βόρας σε απόσταση 35 χλμ και υψόμετρο 2030  μέτρων. Στον κορυφαίο για το είδος του αγώνα συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα με στόχο την κατάκτηση της κορυφής. 

Ο αγώνας αφιερώθηκε στη μνήμη των στρατιωτών που έχασαν την ζωή τους πριν 100 χρόνια στην μεγαλύτερη μάχη τέτοιου μεγέθους που έγινε ποτέ σε τόσο υψηλό υψόμετρο. Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε … οι στρατιώτες έδωσαν το αίμα τους, εμείς θα δώσουμε τον ιδρώτα μας! 

Πρώτος τερμάτισε ο Γιαννιτσώτης Γιάννης Κυριακίδης του Ποδηλατικού Ομίλου Βέλος Θεσ/νίκης με χρόνο 1:40:33, δέυτερος ο Γιαννακόπουλος Γεώργιος του Παναθηναϊκού με χρόνο 1:49:40 και τρίτος ο SUVADZOGLU GIORGI του Αερωπού Έδεσσας με χρόνο 1:49:59.

Τα αποτελέσματα του αγώνα:


Δείτε φωτορεπορτάζ από τον αγώνα: 4ηanavasikaimak
 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μόνο η θηριοπετρα μπορεί να πρωτοστατήσει στα έργα του δήμου ελάτε μαζί μου να αλλάξουμε τον
    Τόπο μας με έργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΖΙΡΙΔΗ ΣΤΑ ΠΙΤΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.