Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέθανε σε ηλικία 43 ετών ο Πρωτοπρεσβύτερος Χριστόδουλος Παπαχριστοδούλου


Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, κατά τα μεσάνυκτα, εξεδήμησεν προς Κύριον ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Χριστόδουλος Παπαχριστοδούλου.

Ο μακαριστός ήταν πτυχιούχος Θεολογίας και διετέλεσε Προϊστάμενος του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Σκέπης Εδέσσης και Διευθυντής του Κηροπλαστείου της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας. Ήταν επίσης γόνος ιερατικής οικογένειας, υιός του Πρωτοπρ. Νικολάου Παπαχριστοδούλου και πατέρας πέντε παιδιών. Εκοιμήθη σε ηλικία 43 ετών μετά από πολυετή ανίατη ασθένεια.

Την Κυριακή 3/9 στις 8.30 π.μ. το σκήνωμά του θα βρίσκεται στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Βαρόσι, όπου θα λειτουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Στις 11.00 π.μ. θα μεταφεθεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης, όπου θα τελεσθεί και η εξόδιος ακολουθία στις 5.00 μ.μ. από τον Σεβασμιώτατο.
Ο και νεκρών και ζώντων την εξουσίαν έχων Κύριος ας αναπαύσει την ψυχή του εν σκηναίς δικαίων και εν κόλποις Αβραάμ.

Γραφείο τύπου ΙΜ Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.