Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μετέφερε με το λεωφορείο 45 παράνομους αλλοδαπούς (φωτο)


Οι συντονισμένες ενέργειες και η συνεργασία αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά και προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Πρόκειται για 51χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου, αλλά και δύο ακόμη συνεργών του σχηματίστηκε δικογραφία για Εγκληματική οργάνωση και παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Προφήτη, εντοπίστηκε λεωφορείο το οποίο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε (45) αλλοδαπούς, μεταξύ αυτών και (20) ανήλικοι, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο της έρευνας έγινε γνωστό ότι οι αλλοδαποί εισήλθαν πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας από μη νομοθετημένο σημείο της Ελληνοτουρκικής μεθορίου έναντι χρηματικής αμοιβής, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο μεταφοράς (φωτο), δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"???,,,,ΑΝ "ΝΑΙ" ΤΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ "ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το αρθρο αναφερει παρανομους μεταναστες,λαθραια ειναι τα τσιγαρα τα ποτα και τα (ξενυχ)....καυσιμα γιατι δεν εχουν πληρωθει οι δασμοι(φοροι)που τους αναλογουν.δηλαδη εαν πληρωναν οι παρανομα εισελθοντες δασμους στα συνορα θα ηταν νομιμοι;

      Διαγραφή
    2. Ο ορος, καλως η' κακως (?), χρησιμοποιειται οχι μονο στην καθομιλουμενη αλλα και στην ιδια την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΜΟΘΕΣΙΑ....Οπως και να ειναι το "σωστο" το προβλημα μας ειναι το ιδιο!!!Μου θυμισες την η'τον ΠΡΟΒΛΗΤΑ που ακουγαμε απο τους ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ μεσα στο ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΙΟ κι ενω η ΕΛΛΑΔΑ "βουλιαζε"..Υ.Γ. Παντως και το αρθρο δεν τους αναφερει ως παρανομους μεταναστες αλλα ως παρανομους αλλοδαπους,,,,και μαλλον δεν ειναι το ιδιο.

      Διαγραφή
  2. Μήπως θα έπρεπε να πανε για εσχάτη προδοσία ολοι η ψευτο πολιτικοι που μπαίνει οποιος θελει στην ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.