Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προγνωστικά στοιχήματος


Χάντερσφιλντ – Τότεναμ

Η Χάντερσφιλντ ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν δεν κράτησε πολύ όμως αυτή η καλή πορεία και δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης τους τελευταίους τέσσερις αγώνες. Στην έδρα της ωστόσο τα πάει καλά και αυτό οφείλεται στο αμυντικό ποδόσφαιρο που παίζει. Αρκετές ελλείψεις για τους γηπεδούχους όπως και για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι την Τρίτη κέρδισαν μέσα στον ΑΠΟΕΛ με 3-0 σημειώνοντας την έκτη συνεχόμενη νίκη εκτός έδρας. Πρώτη φορά συναντιούνται οι ομάδες στην πρέμιερ λιγκ.

Εκτίμηση: Γκολ εκατέρωθεν θα διαλέξουμε στο πρώτο μας σημείο όπου προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση . Δεύτερο σημείο θα μπορούσε να συνδυαστεί το γκολ γκολ μαζί με το όβερ.


Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ - Κρίσταλ Πάλας

Σε πολύ καλή φόρμα, δεύτερη στην βαθμολογία και αήττητη αυτή τη σεζόν η Μάντσεστερ όπου υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας για την έβδομη αγωνιστική. Τα λόγια είναι περιττά για τον αγώνα όταν το αουτσάιντερ έχει έξι στις έξι ήττες χωρίς καν να σκοράρει. Ανεβασμένη ψυχολογία για την γηπεδούχο η οποία προέρχεται από εκτός έδρας νίκη μέσα στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 1-4. Αρκετές ελλείψεις και για τις δύο ομάδες και αρκετοί αμφίβολοι.

Εκτίμηση: το σημείο που θα επιλέξουμε είναι το άσσος + όβερ 2,5 γκολ και γι αυτούς που παίζουν στο διαδίκτυο -2 ασιατικό χάντικαπ στον άσσο ( αν κερδίσει μόνο με 2 γκολ διαφορά η γηπεδούχος παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω )


Άουγκσμπουργκ - Ντόρτμουντ

Λευκή ισοπαλία για την Άουγκσμπουργκ στον τελευταίο της αγώνα μέσα στην έδρα της Στουτγγάρδης συνεχίζοντας τα θετικά αποτελέσματα. Αήττητη στην έδρα της και πολύ καλή αμυντικά υποδέχεται την πρωτοπόρο του γερμανικού πρωταθλήματος και αήττητη Ντόρτμουντ με απολογισμό 5 νίκες και μια ισοπαλία με 19 γκολ υπέρ και μόλις ένα κατά.
Ήττα για την Ντόρτμουντ στον τελευταίο της αγώνα στην έδρα της με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης με 1-3 για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν υπάρχουν ελλείψεις για τους γηπεδούχους σε αντίθεση με την φιλοξενούμενη ομάδα όπου υπάρχουν αρκετοί.

Εκτίμηση: κόντρα στους μπουκ θα πάω και θα παίξω άντερ 2,5 γκολ λόγω ελλείψεων της Μπορούσια και της καλής έδρας και άμυνας της Άουγκσμπουργκ η οποία δε θα ήταν δυσαρεστημένη και με την ισοπαλία. l
io bilbao


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.