Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι «ισχυρές επιλογές ανανέωσης» στην Πέλλα για τη ΝΔ και οι έξι υποψήφιοι από... έναν Δήμο!


Διαβάζοντας πιο προσεκτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σχετικά με τα πρωτοεµφανιζόµενα στελέχη στη ΝΔ που επιθυμούν να ενταχθούν στις εκλογικές λίστες του κόμματος, παρατηρούμε ότι, σε ότι αφορά στην εκλογική περιφέρεια της Πέλλας, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι οι παλιοί Γιώργος Καρασμάνης και Διονύσης Σταμενίτης θεωρούνται σίγουροι για μια θέση στο ψηφοδέλτιο.

Το ρεπορτάζ επικεντρώνεται κυρίως στους νέους που θα αποτελέσουν «ισχυρές επιλογές ανανέωσης» για το κόμμα, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, δεδομένης και της εξαγγελίας Μητσοτάκη για τη συγκρότηση των πιο νεανικών ψηφοδελτίων στην ιστορία του κόμματος και της διαδικασίας επιλογής που «τρέχει» ήδη µέσω του Μητρώου Στελεχών.

Ειδικότερα, στο επίμαχο δημοσίευμα αναφέρεται το εξής:

«Στην Πέλλα οι περιφερειακοί σύμβουλοι Λάκης Βασιλειάδης και Γιάννης Ανδρίτσος φαντάζουν ισχυρές επιλογές ανανέωσης, ενώ δίπλα στους παλιούς Καρασμάνη και Σταμενίτη (άγνωστη είναι η τύχη του Δάνη Τζαμτζή), θα τοποθετηθούν εκτός απροόπτου ο ιδιοκτήτης εταιρείας φαρμακευτικών προϊόντων Θεόδωρος Δεληγιάννης και ο υιός της Πόπης Φουντουκίδου, Στάθης».

Αυτά για την ακρίβεια του δημοσιεύματός μας, χωρίς όμως να αλλάζει η ουσία του σκεπτικού με το οποίο κάναμε το σχόλιό μας ως εφημερίδα: ΟΛΟΙ οι παραπάνω υποψήφιοι κατάγονται από τον Δήμο Πέλλας! Επαναλαμβάνουμε: Δεν είναι δυνατόν ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΙ (6) υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην εκλογική μας περιφέρεια να είναι από τον Δήμο Πέλλας!!!

Είναι αυτονόητο ότι ούτε η Έδεσσα, ούτε η περιοχή της Σκύδρας, αλλά ούτε και η Αλμωπία θα μείνουν χωρίς εκπροσώπηση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πέλλα.

Αυτά για την πολιτική, γεωγραφική και δημοσιογραφική αποκατάσταση της αλήθειας...

Το δημοσίευμα:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ολοι για την κουταλα μας εσωσε η φουντουκιδου τωρα ο γιος της ελεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σωτηρες του νομού μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κρατα και μια εκπληξη στην τελαυταια στιγμη
    γιορτσος με κεντρωα διεισδυση και νεος
    που όμως ολοι το διαψευδουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.