VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Σηφάκης : Στη ΝΔ καταπίνουν... το κουκούτσι συνεχώς και χαίρονται

Η αντιστροφή του πολιτικού κλίματος φέρνει τα στελέχη της ΝΔ σε πανικό και τους αναγκάζει να πέφτουν από λούμπα σε λούμπα… Εκτίθενται για τα αγροτικά στην Πέλλα, πρώτα το κλιμάκιο βουλευτών της πριν λίγες μέρες και τώρα ο υπεύθυνος της στην Κεντρική Μακεδονία.

Οι αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ για τις έντονες βροχοπτώσεις του Ιουλίου θα δοθούν κανονικά , όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου στη ΔΕΘ και σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο

Ειλικρινά προκαλεί απορία πόσο αδιάβαστοι πιάνονται οι υπεύθυνοι της ΝΔ στην Πέλλα και στην Κεντρική Μακεδονία. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάθε εκδήλωση τους οδηγείται σε παταγώδη αποτυχία (όπως η πρόσφατη επίσκεψη τριών βουλευτών της ΝΔ για τα αγροτικά θέματα). Όπως στην επίθεση εναντίον μας ( κυρίως εναντίον μου) για τους δύο αξονικούς τομογράφους που έρχονται στην Πέλλα και προκηρύσσονται άμεσα . Αλλά και σε αρκετούς ακόμη τομείς.

Μπροστά στην απόλυτη αδυναμία τους να κάνουν «σοβαρή» αντιπολίτευση τόσο σε όλη την χώρα ( ιδιαίτερα μετά την απόλυτη διάψευση της καταστροφολογίας τους όσον αφορά την οικονομία και τις αξιολογήσεις από τους θεσμούς) αλλά και στην Πέλλα ( που οι πολιτικές τους την καταδίκασαν να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις στον πίνακα όσον αφορά το βιωτικό επίπεδο σε όλη τη χώρα) όποτε εκφράζουν δημόσιο λόγο εκτίθενται παταγωδώς.

Τελευταίο κρούσμα της αποτυχίας τους η δήλωση του υπεύθυνου οργάνωσης ΝΔ Κεντρικής Μακεδονίας Ηλία Πλιόγκα όσον αφορά την αποζημίωση των ροδακινοπαραγωγών από τις έντονες βροχοπτώσεις του Ιουλίου. Χωρίς να φροντίσει στοιχειωδώς να ενημερωθεί, κατηγορεί την κυβέρνηση για θέμα που έχει ήδη λυθεί και έχει ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου στην ΔΕΘ. Για το θέμα αυτό έχει επίσης εκδοθεί δελτίο τύπου και από το γραφείο Υπουργού αλλά και από τους κυβερνητικούς βουλευτές των εμπλεκόμενων Νομών.

Το πόρισμα της επιστημονικής επιτροπής, που συστήθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού, οδηγεί σε αποζημιώσεις και ο Υπουργός δήλωσε στην ΔΕΘ ότι το αποδέχεται. Ανακοινώθηκαν ακόμη και οι ποικιλίες στις οποίες αφορά η αποζημίωση.

Αυτή την στιγμή γίνονται οι αναγκαίες διαδικασίες για την υλοποίηση της απόφασης και άμεσα θα ενημερωθεί λεπτομερώς ο αγροτικός κόσμος.

Το μόνο που μένει και από αυτή την υπόθεση είναι η απόλυτη διάψευση των λεγομένων των στελεχών της ΝΔ που στα χνάρια του προέδρου τους Κυριάκου Μητσοτάκη και του αντιπροέδρου τους του ανεκδιήγητου Άδωνι Γεωργιάδη παραπληροφορούν, καταστροφολογούν και επενδύουν στην άγνοια και στην δημιουργία αναστάτωσης στην κοινωνία, μια κοινωνία που κάθε μέρα και περισσότερο τους καταλαβαίνει και τους απομονώνει.

Ιδιαίτερα ο αγροτικός κόσμος της Κεντρικής Μακεδονίας απομονώνει αυτούς που με την διατήρηση το 2014 στην ΚΑΠ των ιστορικών δικαιωμάτων καταδίκασαν τις δενδρώδεις καλλιέργειες να μην παίρνουν επιδοτήσεις, που συνέβαλαν στην διάλυση κάθε έννοιας συνεργατισμού και οδήγησαν τον αγρότη να παρακαλάει αντί να οργανωθεί και να διεκδικήσει και δημιούργησαν δομικά προβλήματα που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν άμεσα ( όπως είναι η καλλιέργεια 400.000 τόννων επιτραπέζιου ροδάκινου όταν δεν εξασφάλισαν την δυνατότητα την τελευταία 15ετία να πουληθούν σε αγορές πάνω από το 150.000 τόνους ετησίως).

Η κοινωνία βλέπει ότι , μέσα σε δύσκολες συνθήκες, ψήφισε μια κυβέρνηση που πάλεψε, παλεύει, καταφέρνει να σταθεροποιήσει την χώρα μέσα στην καρδιά της Ευρώπης, αναβάθμισε το διεθνές κύρος της ( βλέπε επισκέψεις στη Ελλάδα πολλών σημαντικών ηγετών τα δύο τελευταία χρόνια και στήριξη της χώρας), επανέφερε την χώρα σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης με μείωση της ανεργίας και θα βγάλει την χώρα από την περιπέτεια των μνημονίων που οι ΝΔ- ΠΑΣΟΚ της βάλανε και την διέλυσαν.

Και το κυριότερο ότι αποτελείται από ανθρώπους που δεν ήταν γόνοι προυχόντων και τα έβαλε με την συσσωρευμένη διαπλοκή, την λαμογιά , την μεγάλη φοροδιαφυγή, το πελατειακό κράτος που στήριξαν και στηρίζουν ακόμη οι κύριοι της ΝΔ και έχουν το θράσος να μας βγάζουν και την γλώσσα.

Είμαι βέβαιος ότι και το φθινόπωρο του 2019 που θα κληθεί ο λαός να συγκρίνει πολιτικές και πράξεις θα συνεχίσει να τους απομονώνει δίνοντας στην κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ την δυνατότητα να συνεχίζει να παλεύει για να κάνει την Ελλάδα μια «κανονική» Ευρωπαϊκή χώρα με δίκαιη ανάπτυξη με νέο παραγωγικό πρότυπο βασισμένο στην ποιότητα, στην καινοτομία, στην εργασία και στην δίκαιη ανακατανομή των ωφελειών.
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

6 σχόλια:

 1. Δυστυχώς η κοινωνία βλέπει.
  Να δημοσιεύεται έργα που δημοπρατήθηκαν σχεδιάστηκαν και πληρώθηκαν προ πολλού.
  Και επειδή η εκταμίευση απο Ευρώπη μέσω προγραμμάτων έγινε επι ημερών σας,χαιρόσαστε με ξένα κόλλυβα .
  Οτι ήρθαν στελέχη τηε ΝΔ στα λουτρά δεν σημαίνει οτι έκαναν προεκλογική ομιλία η συγκέντρωση. (Αλήθεια, έχεις πάρει χαμπαρι οτι η εταίρος βουλευτής επισκέπτεται την Αριδαία? Εσύ γιατί δεν πας μαζί της?έχετε κάτι να χωρισεται? Τουλάχιστον αυτοί πήγαν και οι τρεις μαζί)
  Και να επανελθω και στην επίσκεψη του Καραμανλή
  Δεν έκανε ανοιχτή ομιλία
  Ουτε καν ανοιχτή συγκέντρωση.
  Όσο και αν θέλετε να το παρουσιάσετε έτσι.
  Είδαμε και τις πρόσφατες επισκέψεις στον νομό μας απο παππά και κοντονη.
  Πέρα απο τους λίγους και τους βουλευτές του νομού,οι αστυνομικοί που σας φυλούσαν ( τους οποίους κατα τ άλλα τους έχετε ξεφτιλισει) ηταν περισότεροι απο τον κοσμο που μαζευατε σε επίπεδο υπουργών.
  Οποτε
  Άστα αυτά και ασχολησου με καμια ανακοίνωση τύπου παιδικής χαράς στην λαγκαδιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΔ;ΑΥΤΟΣ ΤΟ 2012 ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΗ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.ΤΩΡΑ ΜΥΡΙΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ; ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.ΚΟΝΤΑ ΣΙΜΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΡΕΜΕΙ ΣΑΝ ΧΕΛΙ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΙ ΑΝΑΚΑΤΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΝΟΔΕ,ΟΝΝΕΔ,ΤΟΠΙΚΗ,ΜΗ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΡΠΑΖΙΑ.ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ.

   Διαγραφή
 3. Μπορεί παρακαλώ καποιος να μας ενημερώσει ποιές ποικιλίες ανακοινώθηκαν; Δεν βρισκω πουθενα σχετική ανάρτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καινούργια παιδική χαρά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΔΏΣΤΕ ΣΤΡΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΊΣΧΥΣΗ Κ ΒΓΆΛΤΕ ΑΝΑΓΚΕΛΙΑ ΝΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΕΣ ΠΙΚΙΛΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΙΟΥΛΊΟΥ ΚΑΙ ΆΣΕ Τ ΠΡΌΛΟΓΟ Σ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…