Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη του Χρήστου Σπίρτζη στην Πέλλα


H Nομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ν.Πέλλας ανακοινώνει την επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών , σ. Χρήστου Σπίρτζη στο ν. Πέλλας, την Τρίτη 3 οκτωβρίου 2017.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού θα ανακοινωθεί σε επόμενο  δελτίο τύπου, όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος συννενοήσεων της ΝΕ με το αρμόδιο γραφείο του Υπουργού.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Καλά δεν ήταν αυτός που δεν πήγαινε στην βουλή να απαντήσει στον Καρασμάνη και έλεγε ότι δεν έχει σχέση με τον δρόμο. Αναρμόδιος το έπαιζε. μπράβο στον πρωθυπουργό που τον στέλνει πακέτο στην Πέλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ' αρέσει που όλοι τρέχετε πίσω από τη Τζάκρη. Αυτή που πριν από δυο χρόνια σκίζατε τα ρούχα σας να μην μπει στο ψηφοδέλτιο. Πως αλλάζουν οι καιροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H TZAKPH ETPEXE KAI TPEXEI ΠIΣΩ AΠO TON ΣYPIZA ΓIATI ΔEN EXEI ΠOY AΛΛOY NA ΠAEI. OI AΛΛOI HTAN, EINAI KΑI ΘA EINΑI ΣYPIZA.
      OΣO ΓIA TOYΣ ΔPOMOYΣ H XPHMATOΔOTHΣH EINAI AΠO YΠOYPΓO ΠOY ΔEN ΘEΛEI OYTE NA THN ΔEI KAI ΓIA TON ΠPOAΣTIAKO AΛΛOI EKANAN TH ΔOYΛEIA KAI AYTH TPEXEI ( KATA TA ΓNΩΣTA) NA KΛEΨEI ΩPIMA ΦPOYTA..
      BΛEΠEI TO MEΛΛON NAPXETAI ...MAYPO KAI ΠAIZEI TA PEΣTA THΣ

      Διαγραφή
  3. Όλοι μαζί στην συγκέντρωση. Ηρακλή την καφετιέρα να μην ξοδευτουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.