Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης : Η ΓΓΑ χρηματοδοτεί δύο γήπεδα τένις στην Σκύδρα


Και η ανακατασκευή δύο γηπέδων τένις της Σκύδρας προϋπολογισμού 58.018,16€ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο τίτλος του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΚΡΙΛΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ» προϋπολογιζόμενου ποσού 58.018,16 €

Σε συνέχεια των αθλητικών έργων που εντάχθηκαν στο ΠΔΕ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στο Δήμο Αλμωπίας, Έδεσσας και Σκύδρας, ένα ακόμη έργο, η ανακατασκευή δύο γηπέδων τένις στη Σκύδρα εντάσσεται στο ΠΔΕ. Τα γήπεδα τένις είχε επισκεφθεί ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός τον προηγούμενο Μάιο, όταν επισκέφθηκε την Πέλλα ύστερα από πρόσκληση του Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη.


Όλο αυτό το διάστημα υπήρξε συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο Σκύδρας, τον Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πέτρου Τσαρκνιά, της ΓΓΑ και τον βουλευτή για την προώθηση του έργου για χρηματοδότηση.

Επίσης συνεχίζεται η συνεργασία με τους Δήμους της Πέλλας ώστε να υπάρξει ωριμότητα μελετών για την ένταξη και χρηματοδότηση και άλλων αθλητικών έργων της Πέλλας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ!!! ΜΑΣ "ΑΝΑΠΤΥΞΑΤΕ" ΤΑ...ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣHΦAKH AYTO EINAI EPΓO THΣ KATEPINAΣ, ΛOΓΩ THΣ ΓNΩPIMIAΣ ΠOY EXEI ME TON ΓΓ ΣYMΦOITHTEΣ HTAN. EΣY OXI ΣHΦAKH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν αυτή έμπαινε στο πανεπιστήμιο αυτός πήγαινε τρίτη δημοτικου

      Διαγραφή
  3. Πολυ τεννις παιζουν τα παιδια τελικα.Μπασκετ,βολευ,χαντμπολ,ποδοσφαιρο και κυριως στιβο θελουμε.Ενα γηπεδο τεννις φτανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.