VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα κοινωνικοασφαλιστικά σας δικαιώματα στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ΠΕ Πέλλας

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο ενίσχυσης και ανάπτυξης των υπηρεσιών του, σας ενημερώνει για τη έναρξη λειτουργίας της «Μονάδας Παροχής Υπηρεσιών εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε εργαζόμενους», στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας.

Η Μονάδα Κ. Μακεδονίας αποτελεί μια δομή στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ που αναπτύσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο, παρέχοντας υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής σε εργαζομένους.

Οι υπηρεσίες

Για την επίτευξη των στόχων της, η Μονάδα Κ. Μακεδονίας έχει δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές (έντυπο και ηλεκτρονικό πληροφοριακό υλικό) για την υποστήριξη των εργαζομένων. Πιο συγκεκριμένα, παρέχονται υπηρεσίες:

Εξ` αποστάσεως και δια ζώσης νομικής πληροφόρησης και νομικής συμβουλευτικής στα πεδία της κοινωνικής ασφάλισης και των εργασιακών σχέσεων, και Ομαδικής Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής σε ζητήματα απασχόλησης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ και διέπονται από τον «Κώδικα Δεοντολογίας στην παροχή υπηρεσιών Δια Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας» καθώς και τις διατάξεις που αφορούν τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων .

Στο παραπάνω πλαίσιο προβλέπεται η οργάνωση εκδήλωσης νομικής πληροφόρησης, με θέμα:

«Οι βασικές μεταρρυθμίσεις του Κοινωνικοασφαλιστικού Συστήματος μετά το Ν.4336/2015 και το Ν.4387/2016» (Ενοποίηση Ταμείων -Προϋποθέσεις Συνταξιοδότησης - Πλασματικά Έτη - Παράλληλη Ασφάλιση - Απασχόληση Συνταξιούχων - Συντάξεις Θανάτου) την Τετάρτη 11/10/2017 και ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ (Λιάπτση 7, Γιαννιτσά)

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ΠΕ Πέλλας και τη συμμετοχή των εξής φορέων: Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών, Εμπορικό Σύλλογο Γιαννιτσών, Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Πέλλας, Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Πέλλας, 4ο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Στον ίδιο χώρο από τις 11:00 π.μ., οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να θέτουν ερωτήματα και προβληματισμούς που αφορούν είτε το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ) είτε εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ) στους συμβούλους της Μονάδας.

Επικοινωνία

Για ερωτήματα και αιτήματα που άπτονται των εργασιακών δικαιωμάτων, της ασφαλιστικής νομοθεσίας και των προϋποθέσεων συνταξιοδότησης καθώς και θεμάτων απασχόλησης και κατάρτισης μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Μονάδας που στεγάζονται στη Βέροια, στην οδό Σ. Πέτρουλα 5, Τ.Κ. 59100, Τηλ.: 23310 71890 & 23310 24424 e-mail: centralmacedonia@reg.inegsee.gr & inekmak@otenet.gr, Site: www.inegsee.gr, πρόσωπα επικοινωνίας: Μπαρμπαρούση Στέλλα, Φουτσιτζόγλου Κορνηλία και στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ΠΕ Πέλλας (Λιάπτση 7, Γιαννιτσά Τ.Κ. 58100, πρόσωπο επικοινωνίας: Ζουρνατζίδου Θεανώ)
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…