Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βράβευση νέων φοιτητών Συλλόγου Τριτέκνων Έδεσσας



Ο Σύλλογος  καλεί τα μέλη του στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις
 27 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και από ώρα 17:30, στην Αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας, Φλωρίνης 4, Έδεσσα και  η οποία θα περιλαμβάνει:

- Βράβευση νέων φοιτητών  που επέτυχαν σε σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ-ΣΧΟΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ-ΙΕΚ το 2017. Απαιτείται βεβαίωση της σχολής ή Πρόσβασης.
- Διανομή χρήσιμων σχολικών ειδών στους μαθητές που θα πάνε στην 1η τάξη του Δημοτικού σχολείου(Πρωτάκια). Απαιτείται πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση εγγραφής.
- Ενημέρωση μελών

Ενημέρωση/Προσκόμιση στοιχείων: έως και 25 Σεπτεμβρίου 2017  κατά την ημέρα και ώρες λειτουργίας του γραφείου του συλλόγου στην Έδεσσα(Φλωρίνης 4 κάθε Τετάρτη από 19:00-20:00) ή αποστολή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση(e-mail): triteknoi_edessa@yahoo.gr
                                   

                                   

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.