Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απαγόρευση οδήγησης για δύο χρόνια σε Ρούνεϊ


Έχοντας αποδεχθεί δίχως δεύτερη κουβέντα την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και δηλώνοντας ένοχος, ο Γουέιν Ρούνεϊ τιμωρήθηκε με απαγόρευση οδήγησης για δύο χρόνια, κατά την εκδίκαση της υπόθεσή του, σήμερα το πρωί.

Ο στράικερ της Έβερτον βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα λίγο καιρό μετά τη σύλληψή του στις αρχές του μήνα και από την πρώτη στιγμή δήλωσε ένοχος.

«Αντιλαμβάνομαι την πράξη μου, αναλαμβάνω τις ευθύνες και ξέρω ότι απογοήτευσα την οικογένειά μου και τους θαυμαστές μου... Έχω μετανιώσει για το τρομερό λάθος που έκανα» ανέφερε προς το δικαστήριο, μέσω και του δικηγόρου του.

Η τιμωρία που του επιβλήθηκε είναι απαγόρευση οδήγησης για δύο χρόνια, έναν χρόνο κοινωνικής εργασίας και 100 ώρες εργασίας αμισθί.

Ταυτόχρονα, η Έβερτον περίμενε το αποτέλεσμα της εκδίκασης για να τιμωρήσει κι εκείνη τον Γουέιν Ρούνεϊ, με εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως κατά πάσα πιθανότητα η ποινή θα είναι οι μισθοί δύο εβδομάδων βάσει και του συμβολαίου που έχει υπογράψει...

Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.