Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εθελοντική περιβαλλοντική δράση αστυνομικών ΙΡΑ Πέλλας στη Σκύδρα (φωτο)


Δράσεις Τοπικής Διοίκησης Πέλλας/Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών»

- Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια των δράσεων που αναπτύσσουμε, σύμφωνα με τις καταστατικές αρχές της Ένωσής μας, προάγοντας την αγάπη, τη φιλία και την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών μας, αλλά και των τοπικών κοινωνιών, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάδειξη του έργου και της προσφοράς του Έλληνα Αστυνομικού στην κοινωνία, πραγματοποιήσαμε εθελοντική περιβαλλοντική δράση στην περιοχή του Δήμου Σκύδρας.. Συγκεκριμένα, την 16η Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο, κατά τις ώρες 10.00’ έως 13.00’, προβήκαμε στον καθαρισμό του αλσυλλίου του περιβάλλοντα χώρου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής, στην τοπική κοινότητα Πετριάς του Δήμου Σκύδρας. Σύσσωμο το Δ.Σ., μέλη και φίλοι της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας με τις οικογένειές τους , με την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου Σκύδρας, επιδοθήκαμε στην περισυλλογή σκουπιδιών, ξερών κλαδιών και φύλλων και σε ασβέστωμα δέντρων και πλακόστρωτων πέριξ του Ιερού Ναού, βελτιώνοντας την αισθητική εικόνα μιας ούτως ή άλλως πανέμορφης τοποθεσίας, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή, με μεγάλη επισκεψιμότητα πιστών τόσο από την περιοχή μας , αλλά και από άλλες περιοχές.

- Αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο, μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα και με ιδανικές καιρικές συνθήκες γευματίσαμε όλοι όσοι συμμετείχαμε στην δράση μας αυτή.

- Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εφημέριος του Ιερού Ναού,πατήρ Ανδρέας,η Δήμαρχος Σκύδρας κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Πρόεδρο της τ.κ. Πετριάς κ. Γρηγόρη Βόλτση,καθώς και ο Αναπλ. Δ/ντής της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστ. Υποδ/ντής κ. Περδικάτσης Πέτρος.


- Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, κ. Κώστας Χριστοδούλου, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, αφού ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα τη Δημοτική Αρχή για τη συνδρομή που παρείχε, μεταξύ άλλων ανέφερε: «..όλοι όσοι είμαστε εδώ σήμερα, πέραν της ιδιότητας μας ως μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ή ως μέλη συνδικαλιστικών ενώσεων, εν ενεργεία ή απόστρατοι συνάδελφοι, συγγενικά μας πρόσωπα και φίλοι, αποτελούμε πρωτίστως μέλη της μεγάλης οικογένειας της Ελληνικής Αστυνομίας, κάνοντας πράξη την ευαισθησία μας για το περιβάλλον και τη διάθεση του Έλληνα αστυνομικού για προσφορά στον τόπο και στο κοινωνικό σύνολο…».

- Ακολούθως παραδόθηκε στο εφημέριο του Ιερού Ναού εικόνα του προστάτη-Αγίου του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Αποστόλου Παύλου, με την παράκληση να τοποθετηθεί στο Ι.Ναό της Αγίας Παρασκευής. Επίσης προσφέρθηκε αναμνηστικό-λάβαρο της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στη Δήμαρχο Σκύδρας, η οποία αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους, αναφέρθηκε στην προσφορά των αστυνομικών στην περιοχή και το θετικό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, τονίζοντας τον υψηλό βαθμό συνεργασίας με το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην κοινή προσπάθεια παροχής ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες και τον τόπο.-

SERVO PER AMIKECO

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο- ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            -Η- ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κωνσταντίνος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ     Ειρήνη ΣΕΛΚΟΥ








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.