Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκλήρωση προγραμμάτων κατάρτισης Νέων Γεωργών ΠΕ Πέλλας


Το γεωτεχνικό προσωπικό του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία είκοσι τέσσερα (24) προγράμματα κατάρτισης Ν.Γεωργών στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο: «Δράσεις κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις».

Στα προγράμματα που ξεκίνησαν στις οκτώ (8) Μαΐου και ολοκληρώθηκαν στις οκτώ (8) Σεπτεμβρίου 2017 καταρτίστηκαν με επιτυχία 527 Ν.Γεωργοί της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία εκτός της θεωρητικής τους κατάρτισης να συμμετάσχουν και σε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε αναγνωρισμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα .

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας θέλει να ευχαριστήσει τόσο τους Ν.Γεωργούς όσο και τους εκπαιδευτές για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να ολοκληρωθούν με επιτυχία τα προγράμματα κατάρτισης, δεδομένου ότι η περίοδος που υλοποιήθηκαν δεν ήταν και η καταλληλότερη λόγω του φόρτου εργασίας των Ν.Γεωργών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.