VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απάντηση του απλήρωτου συμβασιούχου σε δημοσίευμα της Αναπτυξιακής Πέλλας

Σε ανάρτηση σας την 28/09/2017, ώρα 05:11μμ με τίτλο «Απάντηση της Αναπτυξιακής Πέλλας σε δημοσίευμα» και χωρίς να αναφέρει τον συντάκτη ή ποιος υπογράφει το κείμενο θα ήθελα να επισημάνω και να διευκρινίσω προς την ηλεκτρονική εφημερίδα σας τα εξής:

α) θεωρώ ατυχή την δήλωση της Αναπτυξιακής Πέλλας: «Κάθε δικαστική απόφαση που δικαιώνει εργαζόμενο ή άλλο φορέα για ζητήματα παρελθόντων ετών (στην προαναφερόμενη περίπτωση έτους 2009) είναι σεβαστή, αδιαμφισβήτητη και εκτελεστέα από την ΑΝΠΕ» διότι μέχρι πρόσφατα η Αναπτυξιακής Πέλλας με δήλωση μέσω της προέδρου της εταιρείας κας Ζωγράφου - Τσαντάκη Μαρίας δεν γνώριζε αν η απόφαση είχε τελεσιδικήσει. Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς εκτελεστέα και σεβαστή να υπενθυμίσω ότι η τελεσίδικη δικαστική απόφαση εκδόθηκε αρχές Αυγούστου του 2017 και η Αναπτυξιακή Πέλλας μην έχοντας συμμορφωθεί με αυτήν με οδήγησε αναγκαστικά στην επίδοση κατασχετηρίου και δέσμευση των λογαριασμών της εταιρείας στα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας

β) θεωρώ σημαντικό να σας αναφέρω ότι και εγώ προσελήφθη με την αντίστοιχη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ που ήταν  επιλέξιμη δαπάνη για την υλοποίηση ευρωπαϊκών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. Έχοντας υπογράψει σύμβαση και ολοκληρώνοντας τις συμβατικές μου υποχρεώσεις δυστυχώς η εταιρεία φάνηκε ασυνεπής οικονομικά προς εμένα.

γ) το ότι αναφέρεται σε παρελθόντα έτη 2009 η ανακοίνωση της ανυπόγραφης δήλωσης της εταιρείας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι την σύνταξη της σύμβασης μου όπως και τις βεβαιώσεις φόρου που έλαβα από την εταιρεία πραγματοποίησε ο κος Κιοσέογλου Ιορδάνης λογιστής ΤΕ και υπεύθυνος λογιστηρίου κατά την περίοδο εργασίας μου εκεί. Ο προαναφερόμενος πλέον από το 2010 ως διευθυντής της εταιρείας είχε πλήρη γνώση της υπόθεσης και προτίμησε το δικαστικό δρόμο με αποτέλεσμα σήμερα η εταιρεία να είναι αναγκασμένη να πληρώσει βάση της τελεσίδικης δικαστικής απόφασης και του κατασχετηρίου 7.000,00  ευρώ περίπου παραπάνω για δικαστικά έξοδα τόκους υπερημερίας που καθημερινά αυξάνονται. Θεωρώ ότι το «παλιά υπόθεση»  θυμίζει το πολιτικό επιχείρημα «παραλάβαμε καμένη γη» και δεν ισχύει στην παρούσα αφού ο Διευθυντής της εταιρείας κος Κιοσέογλου Ιορδάνης είχε γνώση της υπόθεσης από την αρχή ως υπεύθυνος λογιστηρίου.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ουδέποτε υποστήριξα ότι έχει σχέση η συγκεκριμένη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με την τελεσίδικη δικαστική μου απόφαση, απλώς θεωρώ ότι η πρόσληψη νέου προσωπικό μη έχοντας τακτοποιήσει παλαιότερες οφειλές με τελεσίδικη δικαστική απόφαση είναι αν μη τι άλλο κοροϊδία προς το πρόσωπο μου.

Με γνώμονα την αλήθεια και σεβασμό προς την εταιρεία για την εργασία που μου πρόσφερε αφήνω τους αναγνώστες σας να κρίνουν και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Με τιμή
Μπάρκας Ιωάννης
Γεωπόνος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…