Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοίχημα: Με κάλυψη η Ντόρτμουντ


Επιστρέφει στη δράση το Τσάμπιονς Λιγκ, με λαμπερές αναμετρήσεις σε όλους τους ομίλους. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά τα μεγάλα ματς Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό – Πόρτο, σε μια ημέρα με δράση και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr τις ευρωπαϊκές βραδιές μπορείτε να βρίσκετε προτάσεις για το πάμε στοίχημα live! 

Μπορεί τον άσσο η Μπορούσια 

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Απ’ τα πιο λαμπερά παιχνίδια της βραδιάς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν για την πρωτιά του ομίλου. Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε με εκτός έδρας ήττα 3-1 απ’ την Τότεναμ και σήμερα θέλει οπωσδήποτε να κυνηγήσει τη νίκη κόντρα στους Μαδριλένους, οι οποίοι διανύουν περίοδο μη πειστικών εμφανίσεων. «Πείσμωσε» απ’ αυτήν ήττα στο Λονδίνο η Ντόρτμουντ και ανέβασε επίπεδο στα παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολούθησαν, εκμεταλλευόμενη και το εύκολο πρόγραμμα. Σκόραρε συνολικά 14 γκολ στα τελευταία τρία ματς, εξυπακούεται ότι τα κέρδισε όλα εναντίον των Κολωνίας (5-0), Αμβούργου (0-3) και Γκλάντμπαχ (6-1). Στον αντίποδα, η Ρεάλ είναι πάντα υπό αμφισβήτηση στην Ισπανία, καθότι έχει μείνει στο -7 απ’ την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, «λαβωμένη» απ’ τις πολλές απουσίες και την έλλειψη αποτελεσματικότητας. Σημειώστε ότι στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει προκύψει «διπλό» για καμία εκ των δύο, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι η Ντόρτμουντ είναι αήττητη εντός έδρας κόντρα στη Ρεάλ με ρεκόρ 3-3-0. Θα πάμε με την έδρα, επιλέγουμε 1 DNB. 


«Ανοιχτό» ματς στο Πριγκιπάτο 

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μονακό – Πόρτο, όπου επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.85. Ντέρμπι για τον 7ο όμιλο, με τις δύο ομάδες να αναζητούν την πρώτη νίκη στη διοργάνωση. Η Μονακό ξεκίνησε με το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στη Λειψία, αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε από μέτρια εμφάνιση, την ίδια στιγμή που οι Πορτογάλοι υπέστησαν απροσδόκητη εντός έδρας ήττα 1-3 απ’ την Μπεσίκτας. Αμφότεροι «καίγονται» σήμερα στο Πριγκιπάτο, είναι σίγουρα ένα απ’ τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της βραδιάς και υποψήφιο για να πάει ψηλά το σκορ. Οι Γάλλοι έβγαλαν αντίδραση μετά την ισοπαλία με τη Λειψία, καθώς σκόραραν 7 γκολ κόντρα σε Στρασμπούργκ και Λιλ, με τον Φαλκάο να σημειώνει τα τέσσερα εξ αυτών και να φτάνει συνολικά τα 11! Κάτι αντίστοιχο έκανε και η Πόρτο, που μετράει 7/7 νίκες στην Πορτογαλία και είναι πρώτη στη βαθμολογία, έρχεται απ’ το άνετο εντός έδρας 5-2 επί της Πορτιμονένσε. Η Μονακό είναι πολύ ισχυρή εντός έδρας, η Πόρτο μπορεί να βοηθήσει σ’ ένα υψηλό σκορ, επιλέγουμε Over 2.5.  


Μπορεί τη νίκη η Μπεσίκτας 

Πάμε στο Μπεσίκτας – Λειψία, όπου επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 2.30. Οι Τούρκοι έκαναν ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη της πρεμιέρας με το εκτός έδρας 1-3 επί της Πόρτο, έδειξαν ότι δεν μπήκαν στη διοργάνωση για να γίνουν κομπάρσοι. Σήμερα θέλουν νέα νίκη κόντρα στην πρωτάρα Λειψία, προκειμένου να μπουν για τα καλά στη μάχη της πρόκρισης. Το νικηφόρο σερί τους σταμάτησε στα τέσσερα «τρίποντα» σε όλες τις διοργανώσεις, αφού το Σάββατο ηττήθηκαν εκτός έδρας 2-1 απ’ τη Φενέρμπαχτσε, σ’ ένα ντέρμπι γεμάτο ένταση. Στον αντίποδα, η Λειψία ξεκίνησε με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Μονακό, αποτέλεσμα που ίσως αδικεί την εμφάνιση της, συνέχισε με τρεις αγώνες πρωταθλήματος, όπου είχε ρεκόρ 1-1-1, έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-1 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι Γερμανοί δεν έχουν εμπειρία από έδρες όπως της Μπεσίκτας, ποντάρουμε στους γηπεδούχους με το 1 DNB. 

Δύσκολα για Σαχτάρ 

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ Ντόνετσκ, όπου επιλέγουμε No Goal σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους, οι οποίοι έκαναν εντυπωσιακή πρεμιέρα με το εκτός έδρας 0-4 επί της Φέγενορντ. Γενικά είναι φοβερές οι εμφανίσεις της Μάντσεστερ Σίτι μέχρι στιγμής στη σεζόν, έρχεται από έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με επιμέρους σκορ 24-2 (!), δε δέχτηκε γκολ στα τελευταία 4/5 ματς! Στον αντίποδα, η Σαχτάρ έκανε έκπληξη στην πρεμιέρα με το εντός έδρας 2-1 επί της Νάπολι, σήμερα ξέρει ότι το έργο της θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Πορεύεται αήττητη στα τελευταία 9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, θεωρούμε ότι σήμερα δε θα βρει γκολ. Επιλέγουμε NG. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.